BEC001 Előrendelhető 2-3 hét 12 hó

Beckman's Hard E-Z Spoon (2 Pack)

2 db termék egy csomagban! A Debra Beckman által megalkotott kanál különösen hasznos azok számára, akik visszautasítják a hagyományos kanál használatát. Már fiatal, kisgyermekeknek is ideális keskeny mérete miatt, a szuper lapos tálkával és a csúszásgátló markolattal könnyedén…
9 690 Ft
(7 630 Ft + 27% ÁFA) [30.58EUR] / db
2 db termék egy csomagban!
A Debra Beckman által megalkotott kanál különösen hasznos azok számára, akik visszautasítják a hagyományos kanál használatát. Már fiatal, kisgyermekeknek is ideális keskeny mérete miatt, a szuper lapos tálkával és a csúszásgátló markolattal könnyedén használható. Extra rugalmas anyagból készült, amely elég merev ahhoz, hogy tartsa az élelmiszert, de elég puha is, ha szükséges. A kanál használható úgy is, mint egy nyelvlapocka.

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek