aaksni.huBoardmaker - PCS és AAC  Boardmaker Win - v.6 - EN

Boardmaker Win - v.6 - EN

Ár: 115 994 Ft (91 334 Ft + 27% ÁFA) [373.58 EUR] / db
  1300000510
  RENDELéSRE
  SZÁLLÍTÁS: 2-3 HéT
  GARANCIA: 12 Hó

A Boardmaker PCS (Picture Communication Symbols) és AAC (Augmentative and Altenative Communication) oktatási szoftver- egy rendkívül rugalmas és hatékony eszköz szimbólum-alapú anyagok létrehozására és nyomtatására! A Boardmaker szoftver mind az oktatókat, mind a gyógypedagógusokat, szülőket is segíti szimbólum alapú kommunikációs és oktatási anyagok létrehozásában és nyomtatásában. A rajzoló programmal együtt egy grafikus adatbázist is tartalmaz, amelyben több mint 4500 kép alapú kommunikációs szimbólumok (PCS) találhatunk, akár fekete-fehér és színes kivitelben; mindezt 44 nyelven.
Lehetővé teszi nyomtatott anyagok tervezését, kommunikációs kártyák, ütemtervek, szimbólumok készítését. Magyar szimbólum könyvtárral!
Adhat további szimbólumokat anyagához, vagy digitális képeket vagy egyéb grafikát, és meglátja, hogy a kommunikációs lehetőségek soha nem érnek véget!

A szoftver elérhető Windows és Mac verzióban is!

Mennyiség (db):
Kosárba

Hasonló termékek

Szállítás

PostaPont

PostaPont (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.