CUBE - interaktív gesztus-vezérelt rendszer

CUBE - interaktív gesztus-vezérelt rendszer

Tökéletes megoldás érzékenyítő szobába, osztályterembe, váróterembe, stb. Tartós, robusztus, megbízható, hordozható Minden egyben. Könnyű fémszerkezetből áll, ami 48x30x71 cm. A kivetített kép 1280x800 felbontású, 3300 lumenes, nagyon világos és 10000:1-hez nagy kontrasztarányú. A beépített Intel Core i5 processzor, 4 GB RAM támogat bármilyen kombinációját az interaktív képek, hangok, videók és animációknak.

A Cube egy kompakt, hordozható, kulcsrakész egység, amely a padlóra vagy falra vetíti ki az interaktív gesztus-vezérelt képet. Remek szórakozást és fejlesztési lehetőséget biztosít egy egyedi, magával ragadó tapasztalati környezetben. A kivetítés nagysága: 2-3 m átlósan, de ez lehet több is a kivetített kép felbontásától függően. A rendszer több mint 75, szemet gyönyörködtető speciális effektusos környezetet és játékok tartalmaz, amely vezérelhető egyszerűen kéz, láb, test és gesztusok segítségével.

A Cube különböző alkalmazások használatával eléri, hogy a felhasználók aktívabbak legyenek, érzékelésük, figyelmük javuljon. Mindezt egy nyugtató környezetben.

 http://www.aaksni.hu/cube-interaktiv-gesztus-vezerelt-rendszer-t459019

 

További hírek