Rendelésre 2-3 hét

CUBE - INTERAKTÍV GESZTUS-VEZÉRELT RENDSZER

Tökéletes megoldás érzékenyítő szobába, osztályterembe, váróterembe, stb. Tartós, robusztus, megbízható, hordozható Minden egyben. Könnyű fémszerkezetből áll, ami 48x30x71 cm. A kivetített kép 1280x800 felbontású, 3300 lumenes, nagyon világos és 10000:1-hez nagy kontrasztarányú.…
5 080 000 Ft
(4 000 000 Ft + 27% ÁFA) [15 863.60EUR] / db

Tökéletes megoldás érzékenyítő szobába, osztályterembe, váróterembe, stb. Tartós, robusztus, megbízható, hordozható Minden egyben. Könnyű fémszerkezetből áll, ami 48x30x71 cm. A kivetített kép 1280x800 felbontású, 3300 lumenes, nagyon világos és 10000:1-hez nagy kontrasztarányú. A beépített Intel Core i5 processzor, 4 GB RAM támogat bármilyen kombinációját az interaktív képek, hangok, videók és animációknak.
A Cube egy kompakt, hordozható, kulcsrakész egység, amely a padlóra vagy falra vetíti ki az interaktív gesztus-vezérelt képet. Remek szórakozást és fejlesztési lehetőséget biztosít egy egyedi, magával ragadó tapasztalati környezetben. A kivetítés nagysága: 2-3 m átlósan, de ez lehet több is a kivetített kép felbontásától függően. A rendszer több mint 75, szemet gyönyörködtető speciális effektusos környezetet és játékok tartalmaz, amely vezérelhető egyszerűen kéz, láb, test és gesztusok segítségével.
A Cube különböző alkalmazások használatával eléri, hogy a felhasználók aktívabbak legyenek, érzékelésük, figyelmük javuljon. Mindezt egy nyugtató környezetben.

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek