Rendelésre 2-3 hét 12 hó

Cyber Dinnerware - Drinks Holder - Italtartó

Italtartó, mely tökéletesen illeszkedik sík felületekhez, mint például asztallapokhoz, kerekesszékhez rögzített tálcára, ágytálcához. A termék a tartót tartalmazza, a képen látható pohár NEM TARTOZÉK! Minden Cyber étkészlethez lehet külön vásárolni egy speciális…
5 067 Ft
(3 990 Ft + 27% ÁFA) [15.82EUR] / db

Italtartó, mely tökéletesen illeszkedik sík felületekhez, mint például asztallapokhoz, kerekesszékhez rögzített tálcára, ágytálcához.

A termék a tartót tartalmazza, a képen látható pohár NEM TARTOZÉK!
Minden Cyber étkészlethez lehet külön vásárolni egy speciális tapadókorongot, amely egy szabadalmaztatott vákuumos szívó rendszer. Ez azt jelenti, hogy ezzel egy sima felületen vákuumot képezve tökéletes biztonságban és stabilan áll a termék.

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek