Rendelésre 4-6 hét

Krokodil tapintófal

Vidám, színes, öt részből álló, krokodil formájú tapintó / tanulófal, az érzékszervi felfedezéshez és tanulához. Mindegyik  rész különféle manipulatív tevékenységekkel segíti elő a kéz-szem koordinációt és a finom motorteljesítményt, beleértve a hangszereket,…
61 990 Ft
(48 811 Ft + 27% ÁFA) [189.70EUR] / db

Vidám, színes, öt részből álló, krokodil formájú tapintó / tanulófal, az érzékszervi felfedezéshez és tanulához.

Mindegyik  rész különféle manipulatív tevékenységekkel segíti elő a kéz-szem koordinációt és a finom motorteljesítményt, beleértve a hangszereket, a tükröt, a mágneses tollat és a golyókat, különböző labdákat és menetes tevékenységeket, reteszelő fogaskerekeket.

Ideális az egyéni vagy együttműködő játékhoz, a kihívások számos lehetőséget kínálnak a gyerekeknek a gyakorlati tanulási lehetőségekhez, beleértve a problémamegoldást és a nyelvi fejlődést is.

MDF lapból készül.

Csak beltéri használatra ajánlott.

Teljes hossza 1745mm.

Szekcióhosszak:

fej: 360mm,

elöl: 347mm.

középső: 347mm,

hátsó lábak: 347mm,

farok: 344mm.

 

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek