Rendelésre 2-3 hét Súly: 0.389 kg

LED fényforrás 4000

Távvezérelt fényforrás száloptikás érzékszervi stimuláció használatára.LED technológiával működik és egy fejlett RF távirányító vezérli, amely többszínű érintőképernyőt tartalmaz, a ezzel azonnal átkapcsolhat szinte bármilyen színre. A fényforrás távvezérlője…
136 990 Ft
(107 866 Ft + 27% ÁFA) [419.47EUR] / db

Távvezérelt fényforrás száloptikás érzékszervi stimuláció használatára.
LED technológiával működik és egy fejlett RF távirányító vezérli, amely többszínű érintőképernyőt tartalmaz, a ezzel azonnal átkapcsolhat szinte bármilyen színre. A fényforrás távvezérlője lehetővé teszi a színváltás indítását és leállítását.. 

Miért válassza a LED-et más fényforrás típusok helyett?
Azért, mert LED-es fényforrásaink a legmodernebb technológiát alkalmazzák a ragyogó fénykibocsátás érdekében, kis méretűek, nagyon hűvös és csendes működés jellemzi őket.

A LED modulok sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a volfrám halogén vagy fémhalogén ekvivalensek, ami csökkenti a karbantartási költségeket majdnem nulla értékre. Az energiafogyasztás is jelentősen csökken az idősebb lámpatechnológiákhoz képest, így ez a leginkább környezetbarát és fenntartható megoldás a szálvilágítás számára.

A termék műszaki jellemzői:

Méretei:137mm (hosszúság) x 114mm (szélesség) x 73mm (magasság)

Port csatlakozó:30 mm átmérő

Tápfeszültség:110-240 VAC, 47-63Hz, 0,58A

Tápegység:Külső 12V DC, 2A, 24W max.

Energiafelhasználás:2-5W színes üzemmódban

LED típus:RGBW LED

LED élettartam:50 000 óra 25 ° C-os környezeti hőmérsékleten

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek