SIP001 Előrendelhető 2-3 hét 12 hó

Sip Tip / Select Flow Cup Assembly

A Sip-Tip ® megkönnyíti az ivást azoknak, akiknek nehézséget okoz a szívás. A speciális szeleppel ellátott szívószálas megoldás segítségével a folyadékot fel lehet pumpálni a pohár tetejéig. Ehhez egyszerűen le kell nyomni többször a fedélen lévő szellőző lyukat az ujjával,…
11 125 Ft
(8 760 Ft + 27% ÁFA) [34.96EUR] / db
A Sip-Tip ® megkönnyíti az ivást azoknak, akiknek nehézséget okoz a szívás. A speciális szeleppel ellátott szívószálas megoldás segítségével a folyadékot fel lehet pumpálni a pohár tetejéig. Ehhez egyszerűen le kell nyomni többször a fedélen lévő szellőző lyukat az ujjával, egészen addig, amíg a folyadék eléri a kívánt magasságot. A szelep lassítja a folyadék áramlását, ez lehetővé teszi az a folyadékmennyiség ellenőrzését. A felhasználók tapasztalatai alapján Sip-Tip használatával kevésbé fordul elő köhögés, fulladás, és az elfogyasztott folyadék mennyisége is növekszik.

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek