TTS-TSC Rendelésre 2-3 hét 12 hó

Beszélő lego kártyák- 6 db / csomag

Játékos és vidám tanulás! Csatlakoztassa egymáshoz a szekvencia kártyákat, nyomja meg az első kártyán lévő zöld gombot és hallhatja az összes kártyán lévő felvételt. Kreatívan, rugalmasan és hatékonyan alkalmazható az írás-olvasás tanulásához, beszédfejlesztéshez.…
15 138 Ft
(11 920 Ft + 27% ÁFA) [46.35EUR] / db
Játékos és vidám tanulás!
Csatlakoztassa egymáshoz a szekvencia kártyákat, nyomja meg az első kártyán lévő zöld gombot és hallhatja az összes kártyán lévő felvételt. Kreatívan, rugalmasan és hatékonyan alkalmazható az írás-olvasás tanulásához, beszédfejlesztéshez. Írható, rajzolható, és 6 másodperces üzenet rögzíthető a kártyára. Ideális eszköz logopédiai fejlesztésben, hangzástan, betűk, szavak és számok tanulásához, rövid üzenetek felvételére. A felhasználási lehetőségek valóban végtelenek! A kártyák használhatók önállóan és egymáshoz csatlakoztatva is. 6 db kártya van 1 csomagban.
Jellemzők:
6 db írható kártya
6 másodperc felvételi idő
két cserélhető elem (az elem típusa CR2016).
Méret: egy kártya 7,5 x 7,5 cm-es .
Teljes méret: 10 x 7,5 cm.

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek