CC-100 Rendelésre 1-2

Vágott rugalmas műanyag pohár, rózsaszín 30ml (5db/csomag)

Rugalmas műanyagból készült pohár, kivágással melynek célja, hogy elősegítse az ivást anélkül , hogy az állat hátra kelljen hajtani. Más vágott pohártól vagy csészétől eltérően, a rózsaszín és kék poharat finoman "össze lehet nyomni", így meglehet változtatni a pohár…
4 500 Ft
(3 543 Ft + 27% ÁFA) [14.14EUR] / db
Rugalmas műanyagból készült pohár, kivágással melynek célja, hogy elősegítse az ivást anélkül , hogy az állat hátra kelljen hajtani. Más vágott pohártól vagy csészétől eltérően, a rózsaszín és kék poharat finoman "össze lehet nyomni", így meglehet változtatni a pohár száj, alakját. A folyadék látható az áttetsző pohárban. A zöld pohár merevebb, mert önálló használatra tervezték.
A Flexi-Cut Cup mosható mosogatógépben, de nem fűtött szárítóban. A poharak FDA által jóváhagyott polietilénből készülnek és nem tartalmaznak latexet, ólmot, BPA vagy ftalátokat.

Három méretben kapható.

Az ár egy csomagra, öt darab pohárra vonatkozik.

Szállítás

PostaPont

PostaPont


PostaPonton való átvétel Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Utánvétes fizetés, futárszolgálat


Szállítási költség futárszolgálattal, utánvét fizetéssel, Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül. Melynek pontos költségét, a megrendelés visszaigazolása után küldjük meg.

Szállítás egyéb módon


A szállítási költség súly és távolság függvényében egyedi árajánlat keretében kalkulálva, Magyarország területén kívül.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek