2-3 hét

AirSwitch

Újdonság!
Akár két kapcsolót is csatlakoztathat számítógépéhez, okostelefonjához vagy táblagépéhez Bluetooth-on keresztül. Az AirSwitch egy vezeték…
73 990 Ft
(58 260 Ft + 27% ÁFA) [200.72EUR] / db
Hűségpont: 739 pont

Akár két kapcsolót is csatlakoztathat számítógépéhez, okostelefonjához vagy táblagépéhez Bluetooth-on keresztül.

Az AirSwitch egy vezeték nélküli adapter, amely lehetővé teszi egy vagy két kapcsoló csatlakoztatását bármely Bluetooth-os eszközhöz (például számítógéphez, mobilhoz vagy táblagéphez), és a szkenneléshez is tudja használni.

Egyszerűen párosítsa mobiljával, táblagépével vagy számítógépével, akárcsak bármely más Bluetooth-eszközt, és néhány másodpercen belül használatra kész.

Az AirSwitch előnyei

  • Vezeték nélküli 
  • Kommunikáció: Használhatja kommunikációs programmal
  • Teljes hozzáférés az IOS-hez és az Androidhoz.
  • Ha szemkövető rendszert használ
  • Egyszerű használat
  • Bluetooth Low Energy: hosszú akkumulátor-élettartam az AirSwitch és a csatlakoztatott eszköz számára.
Mérete: 75 x 35 x 12 mm

 

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek