Készlethiány 1-2 hét

Alpine Muffy Fültok - Smile

Az Alpine Muffy Smile fülvédőt a jobb és koncentráltabb iskolai, otthoni tanulásért és olvasásért fejlesztették ki. És természetesen fülvédőként is használható, hogy megvédjük a gyermekek hallását a túlzott zajtól, többek között olyan helyeken, mint partik, felvonulások,…
9 390 Ft
(7 394 Ft + 27% ÁFA) [25.47EUR] / db
Hűségpont: 93 pont
Készlethiány!

Az Alpine Muffy Smile fülvédőt a jobb és koncentráltabb iskolai, otthoni tanulásért és olvasásért fejlesztették ki. És természetesen fülvédőként is használható, hogy megvédjük a gyermekek hallását a túlzott zajtól, többek között olyan helyeken, mint partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek.

A gyermekek gyakran vannak kitéve olyan zajnak, mely túl hangos számukra. Kutatások szerint nyolcból egy gyermeknél alakul ki emiatt maradandó halláskárosodás. A hangos zaj könnyen túlterhelheti a gyerekeket, ezáltal stresszesek lehetnek, kevésbé képesek koncentrálni és aludni.

Az iskolába járó gyerekek mintegy 10%-ának okoz nehézséget koncentrálni az osztályban és könnyen elkalandoznak. A diákok egyre nagyobbak és nyugtalanabbak, ami fokozza a problémát. A Muffy Smile gyermek fülvédőt kifejezetten ezek kiküszöbölésére tervezték. A Muffy Smile rendszeres használatával a gyerekek jobban tudnak koncentrálni az osztályban, mely jobb iskolai teljesítményhez és nyugalomhoz vezet. A gyerekek boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak a Muffy használatával.

Termékjellemzők:

 • Nagyon kényelmes, puha, jól illeszkedő fejpánt
 • Állítható méretű, minden gyermek fejére illeszkedik
 • Összecsukható, könnyen hordozható
 • Fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas színben
 • Strapabíró és tartós, kiváló minőségű
 • Holland dizájn
 • Ajándék Protect&Go táska
 • Bőrbarát anyagú fejpánt
 • Többrétegű zajcsökkentő hab, mely rendkívül jól illeszkedik és zár
 • Higiénikus és könnyen tisztítható külső réteg
 • Törhetetlen borítás

Az Alpine Muffy Smile fülvédőt a jobb és koncentráltabb iskolai, otthoni tanulásért és olvasásért fejlesztették ki. Természetesen hallásvédőként is használható többek között olyan zajos helyeken, mint partik, felvonulások, tűzijátékok, autó- és motorversenyek, valamint koncertek.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek