ARK-BGt 2-3 nap Súly: 0.033 kg

ARK Baby Grabber, texturált

Az ARK Baby Grabber® texturált rágóka pont olyan, mint a sima Baby Grabber, viszont texturált felülettel rendelkezik az extra érzékszervi stimuláció érdekében. A rágókát kifejezetten a fejlődés korai szakaszában lévő csecsemők megnyugtatására tervezték, valamint…
3 302 Ft
(2 600 Ft + 27% ÁFA) [8.59EUR] / db
Hűségpont: 33 pont

Az ARK Baby Grabber® texturált rágóka pont olyan, mint a sima Baby Grabber, viszont texturált felülettel rendelkezik az extra érzékszervi stimuláció érdekében.

A rágókát kifejezetten a fejlődés korai szakaszában lévő csecsemők megnyugtatására tervezték, valamint a kisgyermekek számára lett kifejlesztve. A termék célja a szájon át történő megnyugtatás a fogzási időszakban, vagy később az állkapocs, a rágás-harapás erősítése. A Baby Grabber biztonságos kezdést biztosít mindezekhez. 

A termék jellemzői:

A világoskék, sárga és rózsaszín Baby Grabber puha és rágós. 

A türkizkék Baby Grabber szilárdabb, mégis rágós és hajlékony.

5-6 hónapos kortól - 2,5 éves korig ajánlott.

Orvosi minőségű, FDA -kompatibilis, ólom, ftalát, PVC, BPA vagy latex mentes termék.

Szín (választható): Rózsaszín - Puha, Világoskék - Puha, Világoszöld - Keményebb

Szállítás

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

A termék súlya 0.03 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 130 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 500 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 300 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek