AVS-audio vizuális stimuláció-Agytréner

Az AVS - audio-vizuális stimuláció - egy rendkívül hatékony módszer az alternatív terápiában. A nemzetközi kutatásokra alapozva bizonyított, hogy szinte minden korosztályt érintő, fizikai, mentális és pszichés zavarok kezelésében kipróbált technika. A készülék fény- és hangimpulzusokkal stimulálja használójának agyi elektromos tevékenységeit, segítségével olyan speciális programcsomagok állíthatók elő, amelyek hatékonyan alkalmazhatóak - a teljesség igénye nélkül - az alábbi területeken:
tanulási nehézségek, részképesség zavarok, magatartási-viselkedési-beilleszkedési zavarok, koncentrációhiány, memóriafejlesztés, valamint depresszió, alvászavar.
A fény-hang terápia rendszeres alkalmazásával a szervezet öngyógyító, önmegújító képességét támogatjuk - mindezt mellékhatásoktól mentesen.
A kategóriában 3 termék található.
 • Laxman ®

  Laxman ®

  Tudományosan bizonyított, hogy relaxált állapotban könnyebben elérjük elménk képességeinek egy szélesebb választékát. A LAXMAN a legújabb kutatások alapján létrehozott AVS - audio viuzális stimulációs - készülék, amely rendkívül…

  213 990 Ft
  (168 496 Ft + 27% ÁFA) [631.02EUR] / db
  Hűségpont: 2139 pont
 • Fejhallgató

  Fejhallgató

  2 083 Ft
  (1 640 Ft + 27% ÁFA) [6.14EUR] / db
  Hűségpont: 20 pont
 • Laxman Szemüveg

  Laxman Szemüveg

  Egy második szemüveg lehetősége. Annak érdekében, hogy higiénikusan és problémamentesen használhassa akár több felhasználó is az alap készüléket. Pl.: egy stúdióban, otthon vagy partnerek. (Kettő szemüveg egyidejű használata az alap…

  69 850 Ft
  (55 000 Ft + 27% ÁFA) [205.97EUR] / db
  Hűségpont: 698 pont