BB-IC 2-3 hét 12 hó

Nagy Durranás - letölthető szoftver (Egy felhasználós)

A Nagy Durranás egy kiváló ok-okozati tevékenységek gyűjteménye többszörös tanulási nehézségekkel küzdő tanulók számára. Speciális nevelési igényű felhasználók számára kifejlesztett kapcsolós játékok, melyek a kapcsolóhasználat mellett…
39 990 Ft
(31 488 Ft + 27% ÁFA) [115.55EUR] / db
Hűségpont: 399 pont

A Nagy Durranás egy kiváló ok-okozati tevékenységek gyűjteménye többszörös tanulási nehézségekkel küzdő tanulók számára.

Speciális nevelési igényű felhasználók számára kifejlesztett kapcsolós játékok, melyek a kapcsolóhasználat mellett a követés, valamint a speciális egérhasználat, vagy egérkiváltók tanításával fejlesztik a felhasználó készségeit. Izgalmas zenei és hangeffekteket tartalmaz a program. Az érzékelés, így a látás és a hallás stimulálására is használható a szoftver. Windows operációs rendszeren futtatható a szoftver.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szoftver egy letölthető szoftver, amely e-mailben kerül kézbesítésre a megrendelés kézhezvételétől számított 2-3 napon belül! 

A termék 1 felhasználó/letöltést tartalmaz. 

A telepítéshez / aktiváláshoz aktív internetkapcsolat szükséges.

 

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


GLS csomagpontra való kézbesítés, utánvétes fizetéssel történő átvétellel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek