009949 2-3 hét 12 hó

BIGtrack Wireless - Large Trackball Mouse

BIGtrack egy masszív trackball. Motoros ügyességi nehézségekkel küzdő embereknek. Egyszerű és hatékony eszköze a kurzor mozgatásának a képernyőn. Ugyancsak alkalmas a kisgyermekek számára, hogy megtanulják a szem-kéz koordinációt.A nagy sárga golyóval könnyen mozgatható a…
57 990 Ft
(45 661 Ft + 27% ÁFA) [162.43EUR] / db
Hűségpont: 579 pont

BIGtrack egy masszív trackball. Motoros ügyességi nehézségekkel küzdő embereknek. Egyszerű és hatékony eszköze a kurzor mozgatásának a képernyőn. Ugyancsak alkalmas a kisgyermekek számára, hogy megtanulják a szem-kéz koordinációt.A nagy sárga golyóval könnyen mozgatható a kurzor pontosan a kívánt helyre, és kevesebb pontossággal, mint egy közönséges trackball. Lehet üzemeltetni a lábbal vagy könyökkel. Mivel az egér gombjai hátrébb vannak így a nem kívánt kattintás elkerülhető. Nagyméretű 7,62 cm-es golyó.

BIGtrack Wireless funkciók:

  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on vagy mellékelt USB vezeték nélküli adapteren keresztül
  • Használja a kisegítő kapcsolókat a bal és jobb egérgombbal történő kattintáshoz (a kapcsolókat nem tartalmazza az eszköz)
  • A Drag Lock segítségével könnyebbé teheti a húzást
  • Az alacsony teljesítményű lézeres egérérzékelő 80% -kal csökkenti az energiafogyasztást az eredeti BIGtrack kialakításhoz képest
  • 2 AA elem szükséges (nem tartozék)

 A BIGtrack Wireless kompatibilis a következőkkel:

  • iPad iPadOS 13-mal vagy iPhone 13-as vagy újabb verzióval
  • Számítógépek a legújabb macOS vagy Windows operációs rendszerekkel
  • Chromebookok
  • A legtöbb más eszköz, amely képes használni a szokásos Bluetooth vagy USB egeret

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2021-11-15

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek