009949 2-3 hét 12 hó

BIGtrack Wireless - Large Trackball Mouse

BIGtrack egy masszív trackball. Motoros ügyességi nehézségekkel küzdő embereknek. Egyszerű és hatékony eszköze a kurzor mozgatásának a képernyőn. Ugyancsak alkalmas a kisgyermekek számára, hogy megtanulják a szem-kéz koordinációt.A nagy sárga golyóval könnyen mozgatható a…
56 990 Ft
(44 874 Ft + 27% ÁFA) [164.67EUR] / db
Hűségpont: 569 pont

BIGtrack egy masszív trackball. Motoros ügyességi nehézségekkel küzdő embereknek. Egyszerű és hatékony eszköze a kurzor mozgatásának a képernyőn. Ugyancsak alkalmas a kisgyermekek számára, hogy megtanulják a szem-kéz koordinációt.A nagy sárga golyóval könnyen mozgatható a kurzor pontosan a kívánt helyre, és kevesebb pontossággal, mint egy közönséges trackball. Lehet üzemeltetni a lábbal vagy könyökkel. Mivel az egér gombjai hátrébb vannak így a nem kívánt kattintás elkerülhető. Nagyméretű 7,62 cm-es golyó.

BIGtrack Wireless funkciók:

  • Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth-on vagy mellékelt USB vezeték nélküli adapteren keresztül
  • Használja a kisegítő kapcsolókat a bal és jobb egérgombbal történő kattintáshoz (a kapcsolókat nem tartalmazza az eszköz)
  • A Drag Lock segítségével könnyebbé teheti a húzást
  • Az alacsony teljesítményű lézeres egérérzékelő 80% -kal csökkenti az energiafogyasztást az eredeti BIGtrack kialakításhoz képest
  • 2 AA elem szükséges (nem tartozék)

 A BIGtrack Wireless kompatibilis a következőkkel:

  • iPad iPadOS 13-mal vagy iPhone 13-as vagy újabb verzióval
  • Számítógépek a legújabb macOS vagy Windows operációs rendszerekkel
  • Chromebookok
  • A legtöbb más eszköz, amely képes használni a szokásos Bluetooth vagy USB egeret

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont


GLS csomagpontra való kézbesítés, utánvétes fizetéssel történő átvétellel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek