2-3 hét

Duo Mouse

A Duo egy vezeték nélküli egér bárki számára. A Duo segítségével a felhasználó könnyedén vezérelheti az egérkurzort finommotoros vagy nagyobb mozgásokkal. A bal és a jobb gombbal történő kattintás kapcsolóval vagy a Duo szabványos bal és jobb gombjával is vezérelhető. A…
28 990 Ft
(22 827 Ft + 27% ÁFA) [78.64EUR] / db
Hűségpont: 289 pont

A Duo egy vezeték nélküli egér bárki számára. A Duo segítségével a felhasználó könnyedén vezérelheti az egérkurzort finommotoros vagy nagyobb mozgásokkal.

A bal és a jobb gombbal történő kattintás kapcsolóval vagy a Duo szabványos bal és jobb gombjával is vezérelhető. A Duo önálló kapcsolófelületként is használható, és együttműködik a bal vagy jobb gombbal történő kattintást használó kapcsolószkennelő szoftverrel.

A Duo nagy pontosságú optikai érzékelőt tartalmaz, amely egyenletes és precíz kurzormozgást biztosít. A Duo puha tapintású bevonata kényelmes használatot, és csúszásmentes fogási felületet is biztosít.

A gyakori felhasználási lehetőségek a következők:

 • Használja normál egérként a bal és jobb gombbal vagy a görgetőgombbal.
 • A felhasználó nagy vagy finommotoros mozdulatokkal mozgatja az egeret, hogy az egérkurzort a kívánt helyre helyezze a képernyőn. A felhasználó ezután aktivál egy vagy két kapcsolót a bal és a jobb kattintáshoz.
 • A felhasználónak van egy segítsége, aki az egeret mozgatva helyezi el az egérkurzort a képernyőn a kívánt helyre. A felhasználó ezután aktivál egy vagy két kapcsolót a bal és a jobb kattintáshoz.
 • A felhasználónak nem kell mozgatnia az egérkurzort, ehelyett a Duót használja kapcsolófelületként, amikor egy kapcsolóval elérhető szoftver reagál a bal vagy jobb egérkattintásra.

A Duo jellemzői:

 • Bluetooth-on vagy a vezeték nélküli USB-n keresztül csatlakoztatható
 • A puha tapintású bevonat kényelmes és csúszásmentes felületet biztosít
 • Nagy pontosságú optikai érzékelő a kurzor precíz mozgatásához
 • Kisegítő kapcsolók használata a bal és a jobb gombbal történő kattintáshoz (a kapcsolókat nem tartalmazza)
 • 2 db AAA elem szükséges (az elem nem tartozék)

A Duo a következőkkel kompatibilis:

 • iPad iPadOS 13 vagy újabb, iPhone iOS 13 vagy újabb operációs rendszerrel
 • A legtöbb számítógéppel, amelyen a macOS vagy a Windows legújabb verziója fut
 • Chromebook
 • A legtöbb egyéb eszközön, amely szabványos Bluetooth- vagy USB-egeret használhat

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek