DX2 2-3 hét 12 hó

ERGODEX DX1 speciális billentyűzet

Az ERGODEX DX1 Pad USB-kábellel csatlakozik a számítógéphez. Az eszközön van két gomb. A gombok melletti Ergodex ikon hozza fel a Ergodex kezelő szoftvert egyetlen érintéssel. A második gomb a Record gomb, amely lehetővé teszi a makrók hozzárendelését az Ergodex gombokhoz. A DX1 Input…
84 798 Ft
(66 770 Ft + 27% ÁFA) [237.52EUR] / db
Hűségpont: 847 pont
Az ERGODEX DX1 Pad USB-kábellel csatlakozik a számítógéphez. Az eszközön van két gomb.
A gombok melletti Ergodex ikon hozza fel a Ergodex kezelő szoftvert egyetlen érintéssel.
A második gomb a Record gomb, amely lehetővé teszi a makrók hozzárendelését az Ergodex gombokhoz.
A DX1 Input rendszer tartalmaz egy Pad-et, a kivehető tálcát, 25 számozott gombot, egy tároló tálcát, előnyomott címkéket, egy telepítő CD-t, és a Quick Start Guide-ot.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek