Rendelésre 2-3 hét

Folyékony Padlólap Kis Négyzet

Egy csodálatos vizuális és érintési fény élmény, ami bátorítja a használóját, hogy mozogjon és felfedezze a felületeket. Ideális szenzoros környezetbe vagy szobába, az élénk színek és a változó formák ösztönzik a vizuális stimulációt, úgy, mint a mozgást és az érintést.…
58 990 Ft
(46 449 Ft + 27% ÁFA) [170.64EUR] / db
Hűségpont: 589 pont

Egy csodálatos vizuális és érintési fény élmény, ami bátorítja a használóját, hogy mozogjon és felfedezze a felületeket. Ideális szenzoros környezetbe vagy szobába, az élénk színek és a változó formák ösztönzik a vizuális stimulációt, úgy, mint a mozgást és az érintést.

Minden lap fel van töltve egy folyékony géllel, így minden lépés vagy mozgás elmozdítja a gélt különböző formákba. Ellenáll a gyerekek és a felnőttek ugrásának és a fáradhatatlan mozgásának és a kerekesszék súlyának. Lehet asztalon is használni vagy bármilyen lapos felületen – a csúszásmentes, puha hátoldala beletapad a puhább felületekbe is. Egyszerűen alkalmazz egy kicsi nyomást a drámai vizuális hatás érdekében. Egy nagyon magas minőségű termék, csodás része a szenzoros környezetnek.

Mérete: 30 cm × 30 cm.

Négy kis négyzet alakú padlólap, 4 színben (narancs, kék, zöld és lila).

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek