iTalk4 Communicator with Levels

Az iTalk4 Communicator with Levels kommunikátorral négy üzenethez fér hozzá a felhasználó. Az erősített kettős hangszóró hangkimenete tiszta kommunikációt biztosít szinte minden környezetben. …
138 990 Ft
(109 441 Ft + 27% ÁFA) [379.32EUR] / db
Hűségpont: 1389 pont

Az iTalk4 Communicator with Levels kommunikátorral négy üzenethez fér hozzá a felhasználó. Az erősített kettős hangszóró hangkimenete tiszta kommunikációt biztosít szinte minden környezetben.

Az iTalk4 with Levels 6 perces rekordidővel rendelkezik, három különálló felvételi szintet tartalmaz, és bármikor 12 egyedi üzenetet képes tárolni.

Minden 6,35 cm-es színes fedő tartósan össze van kötve, és tartalmaz egy átlátszó pattintófedőt, így csatlakoztathatja hozzá a kívánt képszimbólumot.

Az iTalk4 eszközt kapcsolóval is lehet használni. Csatlakoztasson egy kapcsolót minden üzenethez a közvetlen üzenet lejátszásához. Alternatív megoldásként használja a játék / készülék kimenetét az iTalk4 with Levels kapcsolóvá alakításához és adjon kommunikációt a tevékenységéhez.

Az iTalk4 with Levels 4 AA elemet igényel (nem tartozék).

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek