DSLT-SLAT 2-3 hét 12 hó

Kettős kapcsoló retesz és időzítő

A kapcsoló reteszt és az időzítőket akkor használják, amikor a kapcsolóval elérhető játékokhoz vagy készülékekhez vezérlési módokat kell hozzáadni. Az eszközöket előzetesen vagy akkumulátor-adapterrel kell adaptálni. Valamennyi retesz három vezérlési módot tartalmaz,…
72 990 Ft
(57 472 Ft + 27% ÁFA) [204.44EUR] / db
Hűségpont: 729 pont

A kapcsoló reteszt és az időzítőket akkor használják, amikor a kapcsolóval elérhető játékokhoz vagy készülékekhez vezérlési módokat kell hozzáadni.

Az eszközöket előzetesen vagy akkumulátor-adapterrel kell adaptálni. Valamennyi retesz három vezérlési módot tartalmaz, amelyek meghatározzák a készülék működési idejét a kapcsoló aktiválása után:

  • Időzített másodpercek: A készülék 1-60 másodpercig működik minden kapcsoló aktiválásával.
  • Időzített percek: A készüléket 1-60 percig működteti minden egyes aktiváláskor.
  • Retesz: Az első kapcsoló aktiválása bekapcsolja a készüléket; a második aktiválás kikapcsolja.

Ez az egység lehetővé teszi két hallgató számára, hogy egyszerre aktiválják saját eszközeiket. 

Két játék / készülék kábelt tartalmaz. 

Tápegység: 1 9V-os akkumulátor (nem tartozék)

A már nem gyártott Single Switch Latch and Timer(SLAT) helyettesítő terméke.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek