Rendelésre

Labdás medence

Dup-Lup, azaz duplázzunk és legyen kettő az egyben! Két részes, praktikus medencés-játék szett: a termék labdás medence és háromszög alakú soft play játék készlet egyben. Együtt és külön is használhatóak. A medence belső része alkalmas a labdák tárolására is. A medence külső…
248 990 Ft
(196 055 Ft + 27% ÁFA) [740.67EUR] / db
Hűségpont: 2489 pont
Dup-Lup, azaz duplázzunk és legyen kettő az egyben! Két részes, praktikus medencés-játék szett: a termék labdás medence és háromszög alakú soft play játék készlet egyben. Együtt és külön is használhatóak. A medence belső része alkalmas a labdák tárolására is. A medence külső oldala pedig használható önálló játékként is, háromszög formájával alkalmas különböző fantáziadús játékra, lehet összekapcsolni, hajtogatni, építeni őket vagy használható ülőhelyként is. Összerakásához nem szükséges semmiféle eszköz, 2-5 perc alatt készen van. Könnyedén karbantartható, szállítható és hordozható.
Méret:
Medence összeszerelve: belső átmérője 1.35m, külső átmérő 1.82m, mélység 400 mm.
Teljes készlet (labdák nélkül) tartalmaz:
1 x medence bélés / labdazsák (anyaga egyrétegű lemosható FR PVC);
tépőzár a soft play modulokhoz;
2 x Dub-Lup 1-es méretű háromszögek: a háromszög játék kétrészes: 3 lánc + 4 láncból áll, tépőzárral csatlakoztatható, összesen 2x7 háromszög. Méretei: 1160 mmx250 mm x 400mm.

Szállítás

Utánvétes fizetés, futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalással fizetés, futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!