MP-PCWPB 2-3 nap

Nyuszis Vezeték Nélküli Power Bank

Akciós!
Egy multifunkcionális töltő, amivel kétféle módon lehet tölteni: vezetékkel vagy vezeték nélkül. Éjszakai fény funkcióval rendelkezik, mely hangulatot varázsol a szobába.  Állítható teteje miatt akár 45 fokban is beállítható, és ráhelyezhető a telefon és…
18 990 Ft 16 383 Ft
(12 900 Ft + 27% ÁFA) [45.10EUR] / db
Hűségpont: 163 pont

Egy multifunkcionális töltő, amivel kétféle módon lehet tölteni: vezetékkel vagy vezeték nélkül.

Éjszakai fény funkcióval rendelkezik, mely hangulatot varázsol a szobába. 

Állítható teteje miatt akár 45 fokban is beállítható, és ráhelyezhető a telefon és akár még videót is lehet nézni közben.

Tulajdonságok:

  • Éjszakai fény funkció
  • Kétféle töltési mód
  • Magas töltési kapacitás
  • Akkumulátor ideje: filmnézéssel: 500 perc, világítással: 7500 perc
  • Hordozható 
Szín (választható): Kék, Narancssárga

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek