Rendelésre 2-3 hét

PECS SHOW AND GO

Újdonság!
Tanítod valakinek, hogy válaszoljon a vizuális útmutatásokra? Használsz vizuális súgást a következő útmutatások tanításához? Ha igen, akkor ez tökéletes számodra! Megkérdeztük a pedagógusokat az egész világ körül és készítettünk egy 10 darabból álló szettet…
9 787 Ft
(7 706 Ft + 27% ÁFA) [28.09EUR] / db
Hűségpont: 97 pont

Tanítod valakinek, hogy válaszoljon a vizuális útmutatásokra? Használsz vizuális súgást a következő útmutatások tanításához? Ha igen, akkor ez tökéletes számodra!

Megkérdeztük a pedagógusokat az egész világ körül és készítettünk egy 10 darabból álló szettet a leggyakrabban használt útmutatásokról tantermi környezetben. Az útmutatások a Képek PECS-hez kollekcióból vannak és gyakorlatilag elpusztíthatatlan műanyagra vannak nyomtatva és egy gyűrűre vannak csatlakoztatva. Tartalmaz egy üres kártyát, hogy készíthess egy útmutatást vagy az érmék tárolásához. Szíjjal együtt van, hogy a nyakadon hord a gyors, mindig elérhető hozzáférésért.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek