SP2 2-3 hét 12 hó

Sip/Puff switch

Azoknak az embereknek akik súlyos mozgáskárosodással élnek, a hagyományos switch/kapcsoló használata nehéz, fárasztó és bizonyos esetekben lehetetlen. A SIP / Puff (szívó / fújó) megoldás ideális azok számára, akik mozgáskorlátozottak vagy a motoros képességük nem teszi…
116 497 Ft
(91 730 Ft + 27% ÁFA) [331.50EUR] / db
Hűségpont: 1164 pont
Azoknak az embereknek akik súlyos mozgáskárosodással élnek, a hagyományos switch/kapcsoló használata nehéz, fárasztó és bizonyos esetekben lehetetlen.
A SIP / Puff (szívó / fújó) megoldás ideális azok számára, akik mozgáskorlátozottak vagy a motoros képességük nem teszi lehetővé számukra, hogy működtessenek eszközök, beleértve (a számítógépeket, augmentatív kommunikációs eszközök, adaptált játékok, környezetirányítási rendszerek és egyéb eszközök) a technológia segítségével elérhető válnak ezek. Sip / Puff technológia népszerű a kerekes szék navigációhoz is.

Az Origin Instruments Sip / Puff technológiájának köszönhetően könnyen ellenőrzése alatt tarthat eszközökket egy egyszerű "sip" és / vagy "puff" (szívó / fújó) segítségével.

Higiéniai okok miatt nem tudjuk a terméket visszavenni!

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek