Szenzoros Világító-Érzékelő Mini Készlet

Újdonság!
A Szenzoros Világító-Érzékelő Mini Készlet egy alap készlet a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez. Tartalma: Jeges Csillagfény: https://www.aaksni.hu/jeges-csillagfeny-t420517…
18 364 Ft
(14 460 Ft + 27% ÁFA) [51.15EUR] / db
Hűségpont: 183 pont

A Szenzoros Világító-Érzékelő Mini Készlet egy alap készlet a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez.

Tartalma:

Világító optikai szálak, melyek csodás kék fénnyel festik meg a sok apró, vékony szálat, olyan benyomást keltve, mintha a fények lebegnének a levegőben.
Ahogy ez a fény áthalad a szálakon, egy aprócska égi galaxist hoz létre a sötét szobában, nyugtató, relaxáló hatással. Ideális hangulatvilágítás.

Varázslatos fény show!
Forgó, színes kis asztali lámpa, mely kaleidoszkóp mintát vetít közeli felületekre. Amikor aktiválódik, csodás, mágikus fények ragyognak fel, s közben a speciális alakú fény darab folyamatosan forog és színes, mozgó mintákat vetít ki.

Színváltoztató fehér tojás, mely szép lassan és folyamatosan kelti életre a szivárvány csodás színeit: zöld, kék, sárga, türkiz, bíbor és vörös színeivel nyugtató, relaxáló hatású.

A végtelen tükör egy nagyszerű vizuális élénkítőszer. Két tükröt tartalmaz, amelyek különböző áttűnést és visszaverőképességet tartalmaznak, és ötvözik a végtelen tér illúzióját.

Űr témájú tábla hét kivehető fogaskerékkel, amelyek bolygóként forognak. Helyezze el az élénk színű fogaskerekeket a táblán úgy, hogy a fogak összekapcsolódjanak, majd elkezdjenek forogni, és az összes hozzá kapcsolt bolygó forogni fog.

A készletek november 11-től december 15-ig tartanak, illetve a készlet erejéig érvényesek.

A szett megrendeléséhez Fényfűzért küldünk AJÁNDÉKBA

https://www.aaksni.hu/sokszinu-fenyfuzer-t769463

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek