Szenzoros Világító-Érzékelő Nagy Készlet 1

A Szenzoros Világító-Érzékelő Közepes Készlet egy szuper kezdés a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez. Tartalma: Kaleidoszkóp Lámpa: https://www.aaksni.hu/kaleidoszkop-lampa-t419162…
162 283 Ft
(127 782 Ft + 27% ÁFA) [449.58EUR] / db
Hűségpont: 1622 pont

A Szenzoros Világító-Érzékelő Közepes Készlet egy szuper kezdés a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez.

Tartalma:

Varázslatos fény show!
Forgó, színes kis asztali lámpa, mely kaleidoszkóp mintát vetít közeli felületekre. Amikor aktiválódik, csodás, mágikus fények ragyognak fel, s közben a speciális alakú fény darab folyamatosan forog és színes, mozgó mintákat vetít ki.

Színváltoztató fehér tojás, mely szép lassan és folyamatosan kelti életre a szivárvány csodás színeit: zöld, kék, sárga, türkiz, bíbor és vörös színeivel nyugtató, relaxáló hatású.

A végtelen tükör egy nagyszerű vizuális élénkítőszer. Két tükröt tartalmaz, amelyek különböző áttűnést és visszaverőképességet tartalmaznak, és ötvözik a végtelen tér illúzióját.

Űr témájú tábla hét kivehető fogaskerékkel, amelyek bolygóként forognak. Helyezze el az élénk színű fogaskerekeket a táblán úgy, hogy a fogak összekapcsolódjanak, majd elkezdjenek forogni, és az összes hozzá kapcsolt bolygó forogni fog. Úszó, lebegő kis projektor, mely különböző színekben festi varázslatossá a fürdővizet. Relaxáló, nyugtató hatású termék, minden korosztály számára.

Projektor, amely ragyog és kivetít a csillagokat és a félholdat a mennyezetre.

Egy szuper kényelmes és tapintható mikrogömb masszázs párna. Csak kapcsolja be a rezgő funkciót, feküdjön vissza és lazítson. A párna elasztikus funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a különböző székekhez és fejtámlákhoz illeszkedjen.

Egy lámpa, amely ragyog és kivetít színes mintákat a mennyezetre.

Nincs szükség megvárni az éjszakát, hogy láthassuk a gyönyörű csillagos eget! Világító, csillogó, kápráztató, lenyűgöző látvány! A teljes mennyezetet bevilágítja, felfőképződmények és animált csillagok látványával.

12 darab tapintható, folyékony forma, amik átlátszó színes glitterrel vannak megtöltve. A gyerekek élvezni fogják a játékot ezekkel a színes, csillogó formákkal, miközben megtanulják az alakfelismerést.

Nagyon puha, szinte léggömbszerű labda, több száz színes kis gyönggyel díszítve. A labda pattanásra, dobásra, rázásra világít. Fejleszti a tapintást és a vizuális érzékelést.

Puha, zselés csillogás! Nagy méretű szenzoros, csillámos, zselés labda, amely fejleszti a tapintást és az érzékelést.

Színes, prizma labda, amely ütés hatására villogni kezd.

Nyomkodós, kis méretű labda, amely fejleszti a tapintást és az érzékelést és villogni kezd, amikor pattan.

Zselés kis gömbökkel töltött, puha, nyomkodható, vidám karakterek, melyek ötvözik a szenzoros élményt és a tanulást.

Folyamatosan színét változtató, nagy méretű labda, biztonságos, nyugtató és lágy világítással. Hordozható, mobil eszköz, feltöltéséhez szükséges tápegység. A töltési idő: 6 óra. Teljes töltése után 10 órányi folyamatos világítás. A távirányító segítségével 16 különböző szín közül választhat. A szín egyenletesen terjed az egész alakzatban. Szín-lock gomb lehetővé teszi, hogy a kedvenc színét tartsa meg.

A termék jellemzői:

Vízálló

80 kg terhelésig tesztelt

10 óra folyamatos világítás

Méret: 40 x 40 x 20 cm-es

A szettek a készlet erejéig érvényesek.

A szett rendelése mellé küldünk egy AJÁNDÉK Világító Tanglet!

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek