Szenzoros Világító-Érzékelő Nagy Készlet 2

Újdonság!
A Szenzoros Világító-Érzékelő Közepes Készlet egy szuper kezdés a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez. Tartalma: Jeges Csillagfény: https://www.aaksni.hu/jeges-csillagfeny-t420517…
110 565 Ft
(87 059 Ft + 27% ÁFA) [307.97EUR] / db
Hűségpont: 1105 pont

A Szenzoros Világító-Érzékelő Közepes Készlet egy szuper kezdés a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez.

Tartalma:

Világító optikai szálak, melyek csodás kék fénnyel festik meg a sok apró, vékony szálat, olyan benyomást keltve, mintha a fények lebegnének a levegőben.
Ahogy ez a fény áthalad a szálakon, egy aprócska égi galaxist hoz létre a sötét szobában, nyugtató, relaxáló hatással. Ideális hangulatvilágítás.

Varázslatos fény show!
Forgó, színes kis asztali lámpa, mely kaleidoszkóp mintát vetít közeli felületekre. Amikor aktiválódik, csodás, mágikus fények ragyognak fel, s közben a speciális alakú fény darab folyamatosan forog és színes, mozgó mintákat vetít ki.

Színváltoztató fehér tojás, mely szép lassan és folyamatosan kelti életre a szivárvány csodás színeit: zöld, kék, sárga, türkiz, bíbor és vörös színeivel nyugtató, relaxáló hatású.

A végtelen tükör egy nagyszerű vizuális élénkítőszer. Két tükröt tartalmaz, amelyek különböző áttűnést és visszaverőképességet tartalmaznak, és ötvözik a végtelen tér illúzióját.

Űr témájú tábla hét kivehető fogaskerékkel, amelyek bolygóként forognak. Helyezze el az élénk színű fogaskerekeket a táblán úgy, hogy a fogak összekapcsolódjanak, majd elkezdjenek forogni, és az összes hozzá kapcsolt bolygó forogni fog. 

Úszó, lebegő kis projektor, mely különböző színekben festi varázslatossá a fürdővizet. Relaxáló, nyugtató hatású termék, minden korosztály számára.

Projektor, amely ragyog és kivetít a csillagokat és a félholdat a mennyezetre.

Egy szuper kényelmes és tapintható mikrogömb masszázs párna. Csak kapcsolja be a rezgő funkciót, feküdjön vissza és lazítson. A párna elasztikus funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a különböző székekhez és fejtámlákhoz illeszkedjen.

Egy lámpa, amely ragyog és kivetít színes mintákat a mennyezetre.

A plazma lámpák nagyon érdekesek, akár csak nézni, de játszani is izgalmas velük. Csak helyezze az ujjait az üvegfelületre, és figyelje, ahogy a színes villámok követik minden mozdulatát. Valójában úgy érezheti az energiát, ahogy a fény finoman csiklandozza az ujjait.

Ez a készlet 10 texturált kerek lemezből áll, amelyek ultra-puha, rugalmas szilikonból készülnek - 5 nagy és 5 kicsi. Az egyes körök felületén olyan minta található, amely megkülönböztető és különbözik a készlet többi részétől. A gyerekek érezhetik ezeket a textúrákat és felfedezhetik különbségeiket.

Segítségével különböző hatású képek vetíthetők falra vagy mennyezetre.

A készletek november 11-től december 15-ig tartanak, illetve a készlet erejéig érvényesek.

A szett rendelése mellé küldünk egy AJÁNDÉK Space Projektor Effektet!

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek