Szenzoros Érzékelő Készlet nagy

A Nagy Készlet egy remek összeállítás a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez szükséges termékekből.  Tartalma: Szenzoros Világító Építőkockák https://www.aaksni.hu/szenzoros-vilagito-epitokockak-t739251…
121 990 Ft
(96 055 Ft + 27% ÁFA) [340.24EUR] / db
Hűségpont: 1219 pont

Nagy Készlet egy remek összeállítás a szenzoros szobák kialakításához és az érzékelés fejlesztéséhez szükséges termékekből. 

Tartalma:

Kétféle méretű (4 db nagy és 8 db kicsi) építőkocka-készlet, amely világít és megváltoztatja a színét forgatásukkor.

Puha, zselés csillogás! Nagy méretű szenzoros, csillámos, zselés labda, amely fejleszti a tapintást és az érzékelést.

Masszázs párna, amely ideális a hát, derék, lábak masszírozására, segítve a relaxációt.

12 darab tapintható, folyékony forma, amik átlátszó színes glitterrel vannak megtöltve. A gyerekek élvezni fogják a játékot ezekkel a színes, csillogó formákkal, miközben megtanulják az alakfelismerést.

Nagyon puha, szinte léggömbszerű labda, több száz színes kis gyönggyel díszítve. A labda pattanásra, dobásra, rázásra világít. Fejleszti a tapintást és a vizuális érzékelést.

Remek nyomkodós labda, amelyet apró gyöngyök és géles golyók keveréke tölt meg. A belsejében lévő golyók nagyon érdekes tapintást adnak. Fantasztikus alternatívát jelent a stressz labda számára. 

A hideg és meleg érzékelésének, érzékeltetésének legjobb eszköze. Az aranyos kis nyuszit kézbe helyezve érzékelhető a lassú felmelegedés, a hőmérsékletváltozás folyamata a hidegtől a melegig terjedő széles skálában.

Nyomkodós, levegővel töltött labda csillogó színben. Csak rázza meg a labdát, és a benne lévő fény aktiválódni fog, és ragyogással világítja meg a külsejét. Remek szenzoros labda és a stresszlabda alternatívája. 

A szettek a készlet erejéig érvényesek!

A szett rendelése mellé AJÁNDÉK:

Plüss Katica https://www.aaksni.hu/pluss-katica-t805087

Egy meleg ölelés a hideg napokon! Egy kedves, funkcionális plüssállat két kivehető melegítővel/hűtővel.

 

 

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont


GLS csomagpontra való kézbesítés, utánvétes fizetéssel történő átvétellel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód. A feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas*51 cm mély*39 cm széles.

Szállítási díj: 1 300 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek