Szenzoros Világító Nagy Készlet 1

Újdonság!
A Szenzoros Világító Nagy Készlet a Közepes Készlet bővitett változata, a szenzoros szobák kialakításához. Tartalma: Jeges Csillagfény: https://www.aaksni.hu/jeges-csillagfeny-t420517…
117 653 Ft
(92 640 Ft + 27% ÁFA) [327.71EUR] / db
Hűségpont: 1176 pont

A Szenzoros Világító Nagy Készlet a Közepes Készlet bővitett változata, a szenzoros szobák kialakításához.

Tartalma:

Világító optikai szálak, melyek csodás kék fénnyel festik meg a sok apró, vékony szálat, olyan benyomást keltve, mintha a fények lebegnének a levegőben.
Ahogy ez a fény áthalad a szálakon, egy aprócska égi galaxist hoz létre a sötét szobában, nyugtató, relaxáló hatással. Ideális hangulatvilágítás.

Varázslatos fény show!
Forgó, színes kis asztali lámpa, mely kaleidoszkóp mintát vetít közeli felületekre. Amikor aktiválódik, csodás, mágikus fények ragyognak fel, s közben a speciális alakú fény darab folyamatosan forog és színes, mozgó mintákat vetít ki.

Színváltoztató fehér tojás, mely szép lassan és folyamatosan kelti életre a szivárvány csodás színeit: zöld, kék, sárga, türkiz, bíbor és vörös színeivel nyugtató, relaxáló hatású.

Úszó, lebegő kis projektor, mely különböző színekben festi varázslatossá a fürdővizet. Relaxáló, nyugtató hatású termék, minden korosztály számára.

Projektor, amely ragyog és kivetít a csillagokat és a félholdat a mennyezetre.

Egy lámpa, amely ragyog és kivetít színes mintákat a mennyezetre.

A plazma lámpák nagyon érdekesek, akár csak nézni, de játszani is izgalmas velük. Csak helyezze az ujjait az üvegfelületre, és figyelje, ahogy a színes villámok követik minden mozdulatát. Valójában úgy érezheti az energiát, ahogy a fény finoman csiklandozza az ujjait.

Nincs szükség megvárni az éjszakát, hogy láthassuk a gyönyörű csillagos eget! Világító, csillogó, kápráztató, lenyűgöző látvány! A teljes mennyezetet bevilágítja, felfőképződmények és animált csillagok látványával.

Folyamatosan színét változtató, nagy méretű labda, biztonságos, nyugtató és lágy világítással. Hordozható, mobil eszköz, feltöltéséhez szükséges tápegység. A töltési idő: 6 óra. Teljes töltése után 10 órányi folyamatos világítás. A távirányító segítségével 16 különböző szín közül választhat. A szín egyenletesen terjed az egész alakzatban. Szín-lock gomb lehetővé teszi, hogy a kedvenc színét tartsa meg.

A termék jellemzői:

Vízálló

80 kg terhelésig tesztelt

10 óra folyamatos világítás

Méret: 40 x 40 x 20 cm-es

A készletek november 11-től december 15-ig tartanak, illetve a készlet erejéig érvényesek.

A szett rendelése mellé küldünk egy AJÁNDÉK Világító Tanglet!

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek