SZVKK 2-3 nap

Szenzoros Világító Közepes Készlet

Szenzoros Világító Közepes Készlet a szenzoros szobák kialakításához. Tartalma: Interaktív LED-es Mécses: https://www.aaksni.hu/interaktiv-led-es-mecses-t803134…
132 994 Ft
(104 720 Ft + 27% ÁFA) [368.44EUR] / db
Hűségpont: 1329 pont

Szenzoros Világító Közepes Készlet a szenzoros szobák kialakításához.

Tartalma:

Ez a gyertya egy okos, tűz nélküli, színes LED-ekkel rendelkező gyertya, kompakt és elegáns kialakítású, úgy néz ki, mint a petróleum lámpa. Megjelenésén a modern és a klasszikus stílus van kombinálva. 1600 millió színt és 5 világítási effektet tartalmaz, állítható fényerővel, egyszerű vagy csoportos vezérléssel

Egy okos, Bluetooth-al rendelkező LED világítás. Vezeték nélkül irányítható színváltoztatás egy Applikáció segítségével: beállítható fényerővel, ki- és bekapcsolással, fény effektekkel és beállítható időzítővel rendelkezik.

Nincs szükség megvárni az éjszakát, hogy láthassuk a gyönyörű csillagos eget! Világító, csillogó, kápráztató, lenyűgöző látvány! A teljes mennyezetet bevilágítja, felfőképződmények és animált csillagok látványával.

Folyamatosan színét változtató, nagy méretű tojás, biztonságos, nyugtató és lágy világítással. Hordozható, mobil eszköz, feltöltéséhez szükséges tápegység. A töltési idő: 6 óra. Teljes töltése után 10 órányi folyamatos világítás. A távirányító segítségével 16 különböző szín közül választhat. A szín egyenletesen terjed az egész alakzatban. 

A szettek a készlet erejéig érvényesek!

A szett rendelése mellé ajándékba küldünk: 

Úszó, lebegő kis projektor, mely különböző színekben festi varázslatossá a fürdővizet. Relaxáló, nyugtató hatású termék, minden korosztály számára.

Készleteket egyedi igények szerint is tudunk összeállítani, ajánlatot adni, keressenek minket bizalommal.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek