Készlethiány 2-3 nap

Szenzoros, zselés állatos gyümölcsök

Zselés kis gömbökkel töltött, puha, nyomkodható, vidám karakterek, melyek ötvözik a szenzoros élményt és a tanulást. Színes és kedves kis állatos figurák, melyek különböző gyümölcsöket-zöldségeket jelenítenek meg. Gyűtsd össze mind a hatot: narancs, ananász,…
3 152 Ft
(2 482 Ft + 27% ÁFA) [8.55EUR] / db
Hűségpont: 31 pont
Készlethiány!

Zselés kis gömbökkel töltött, puha, nyomkodható, vidám karakterek, melyek ötvözik a szenzoros élményt és a tanulást.

Színes és kedves kis állatos figurák, melyek különböző gyümölcsöket-zöldségeket jelenítenek meg.

Gyűtsd össze mind a hatot: narancs, ananász, körte, dinnye, málna, padlizsán ismerhető meg pingvin, maci, maki, elefánt formájában.

Az ár egy darabra vonatkozik!

Méret: 16-20 cm között.

Életkor: 5+

Gyümölcs/Zöldség-Állat (választható): AnaMaki, NariMaki, KörteMaci, PadliPingvin

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2021-08-16

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek