2-3 hét

TimeTimer Large Iskolai Szett

Tartalma: TimeTimer Audible Large TimeTimer Piktogram Készlet Iskolába   A nagyméretű Time Timer, mely használható tantermi csoportos aktivitásokhoz is. Falra is szerelhető, nagyméretű vastag számokkal a tárcsáján, hogy a látássérült felhasználóknak…
21 990 Ft
(17 315 Ft + 27% ÁFA) [61.56EUR] / db
Hűségpont: 219 pont

Tartalma:

  • TimeTimer Audible Large
  • TimeTimer Piktogram Készlet Iskolába

 

A nagyméretű Time Timer, mely használható tantermi csoportos aktivitásokhoz is. Falra is szerelhető, nagyméretű vastag számokkal a tárcsáján, hogy a látássérült felhasználóknak is könnyen olvasható legyen. Hangjelzése opcionális, tetszés szerint be / ki kapcsolható.

Mérete:30 cm x30 cm.

Ez a piktogram szett használható bármely TimeTimer termék kombinációjával. A piktogramokat a tartójukba kell helyezni. Ezeket a tartókat a TimeTimer tetejéhez lehet rögzíteni ragasztószalaggal vagy az időzítő elé vagy mellé helyezhető. Egy átlátszó tároló dobozban van csomagolva.

A szett 12 különböző piktogramot és tartót tartalmaz.

A piktogramok a leghatásosabbak, ha a TimeTimer-rel együtt használják. Ez egy segítség azoknak a gyerekeknek vagy felnőtteknek is, akik szellemileg sérültek és több útmutatásra van szükségük a napi iskolai feladatok végrehajtásában. A piktogram segít nekik emlékezni a feladatra és teljesíteni azt. Össze tudják kapcsolni a képen ábrázolt tevékenységet annak elvégzésével.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek