ABG-C 2-3 nap

ARK Ceruzafogó

Ceruzafogást, írást segítő eszköz. Helyes ceruzafogás a kezdetektől. A Ceruzafogót kifejezetten az ujjak megfelelő helyzetének elősegítésére tervezték. A megfelelő fogás nem csak a finommotor fejlődését ösztönzi, hanem javítja…
2 949 Ft
(2 322 Ft + 27% ÁFA) [8.39EUR] / db
Hűségpont: 29 pont

Ceruzafogást, írást segítő eszköz. Helyes ceruzafogás a kezdetektől. A Ceruzafogót kifejezetten az ujjak megfelelő helyzetének elősegítésére tervezték. A megfelelő fogás nem csak a finommotor fejlődését ösztönzi, hanem javítja a kézírás olvashatóságát is. Segít megfelelően tartani a ceruzát, fejleszti a kézügyességet, segíthet az olvasható írás kialakításában.

Tökéletesen használható mind a bal, mind a jobbkezes személyek számára íráshoz és rajzhoz, ceruzákkal, zsírkrétákkal és tollakkal is használható. 

Méret:2,5 cm átmérő -  ez a fogás ajánlott gyermekeknek és fiatal felnőtteknek. 

A csomag 2 db Ceruzafogót tartalmaz. A ceruza NEM tartozék.

A ceruzafogó FDA-kompatibilis, és NEM tartalmaz ólmot, ftalátokat, PVC-t, BPA-t vagy latexet.

3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott.

Szín (választható): Kék + Magenta Kombó, Lime Zöld Kombó, Piros Kombó

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2020-11-30

Nagyon SUPER Kisfiam imádja,stabilan tud vele rajzolni,színezni


2020-11-30

Amit már említettem SUPER

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek