Kosár

Az Ön kosara üres.

Szakmai Partnereink

Szeretnénk bemutatni és az Önök számára is elérhetővé tenni a velünk folyamatosan együttműködő Szakmai Partnereinket, akik amellett, hogy az ország különböző régióiban tevékenykedő remek szakemberek (gyógypedagógusok, fejlesztők) már hosszú ideje segítik munkánkat értékes tapasztalataikkal.

Játékrengeteg - Bőti Anikó

Bőti Anikó, aki az értelmileg akadályozottak pedagógiája szakirányon, és az autizmus spektrum pedagógia szakirányon végzett gyógypedagógus, AAK szakember, valamint a Játék rengeteg oldal megálmodója és vezetője. Gyógypedagógia foglalkozásokat, egyéni-és csoportos órákat ad Veszprém megyében, Zircen.

Oroszi Viki - VIKO

Oroszi Viktória, gyógypedagógus. DSZIT terapeuta, étkezési és evési nehézségek komplex terápiás szakértője, Pfaffenrot manuálterapeuta, Budapesten.

Manka gyógypedagógus

Fehér-Szenti Annamária, komplex és szenzoros szemléletmódot képviselő gyógypedagógus szomatopedagógia és autizmus spektrum pedagógiája szakirányon, korai étkezési zavarok konzulens, Maszatoló Mankával megálmodója Kecskeméten és környékén, Beszélő Babakezek oktató, a kecskeméti Csacsogó Mankával vezetője. 

Lizanka – Autizmus Mentor

Oravecz Lizanka autizmus mentor, autizmus tapasztalati szakértő, gyógypedagógus, gyógypedagógia-tanár és informatikus. Pécs és Budapest.

Borsószem Alapítvány

A kecskeméti Borsószem Alapítvány célja a sérült, illetve fogyatékkal élő GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK életminőségének, testi és mentális állapotának javítása (habilitáció, rehabilitáció), családjaik segítése, minél teljesebb társadalmi beilleszkedésük, társadalmi részvételük, egyenjogúságuk érvényesítésének elősegítése.

Szenzoros Terápiák Fejlesztőház

A debreceni Szenzoros Terápiák Fejlesztőházának alapvető, és kiemelt célja a kelet-magyarországi régió SPD-s (sensory processing disorder=) vagyis szenzoros integrációs zavar tüneteivel élő gyermekeinek szakszerű ellátása, az annak megfelelő szenzoros terápiákkal. Fejlesztőházunkban alapvetően a szenzomotoros működés támogatását segítő Ayres (DSZIT) játékos mozgásterápia, Huple mozgáskoordinációs-, és egyensúlyfejlesztő balanszterápia, evészavaros, vagy evési nehézséggel küzdő gyermekek vizsgálata, terápiás kezelései, programjai folynak.