Rólunk

Cégünk 2004 januárjában kezdte meg az info-kommunikációs akadálymentesítő, kisegítő eszközök forgalmazását. 
A mi küldetésünk ebben, hogy hozzájuttassuk a - sérült/fogyatékos/sajátos nevelési igényű - rászoruló embereket olyan technológiához, megoldáshoz ami megkönnyíti az életüket. 
Folyamatosan keressük a legjobb támogató, segítő technológiai termékeket. Kitartók vagyunk a küldetésünkben melyben szeretnénk technológiai eszközökkel megkönnyíteni a fogyatékkal élők életét, utat szeretnénk mutatni az önellátó élethez. Szeretnénk, ha hazánkban is növekedne azon rászorulók száma akik hozzájutnak a technológia kínálta jobb életlehetőséghez. Rugalmas számítógépes illesztőkhöz, ergonomikus billentyűzetekhez, hordozható hangeszközökhöz, szöveg felismerő eszközökhöz, stb. A technológiákat mára kifejlesztették az élenjáró iparban, hogy lehetőséget adjanak a sokféle szükségletnek. 

Tevékenységi köreink:

Augmentatív és alternatív kommunikációs eszközök,
Info-kommunikációs akadálymentesítő eszközök, 
Sajátos nevelésű igényű speciális eszközök és szoftverek forgalmazása.

Támogatjuk a kreatív, megbízható, tisztességes, és kedvező árú megoldásokat, melyek alkalmazásával a sérült/fogyatékos/sajátos nevelési igényű gyermekek, emberek aktív résztvevőivé válhatnak otthon, a munkahelyen, az iskolában, és a közösségükben.
Emellett ezek a megoldások lehetővé teszik, hogy a gyógypedagógus, pedagógus, szülő, stb. teljesíthesse szerepét a minőségi segítségnyújtásban, a fogyatékos személyek életminőségének jobbításában.

Törekszünk arra, hogy ügyfeleink minden szükséges információt megkapjanak a termékek használatához.