ABTHCN 1-2 nap Súly: 0.031 kg

ARK Hengeres Rágható Nyaklánc

Újdonság!
ARK hengeres rágó nyaklánc biztonságos, hordható, diszkrét és menő megoldást kínál azok számára, akiknek rágni kell és hatékony módja annak, hogy segítsen megnyugodni, önszabályozni és összpontosítani. Ez a termék tökéletes azok számára, akik szívesebben rágnak a hátső…
4 507 Ft
(3 549 Ft + 27% ÁFA) [11.55EUR] / db
Hűségpont: 45 pont

ARK hengeres rágó nyaklánc biztonságos, hordható, diszkrét és menő megoldást kínál azok számára, akiknek rágni kell és hatékony módja annak, hogy segítsen megnyugodni, önszabályozni és összpontosítani. Ez a termék tökéletes azok számára, akik szívesebben rágnak a hátső őrlőfogaikkal, valamint azok számára is, akik jobban szeretik a puhább rágómedált. A hengeres cső szilárd a tetején, ahol a lyuk áthalad, de üreges a henger többi részén, így nem ajánlott nagyon intenzív, erős rágók számára, még a legerősebb változatban sem.

Az üreges, hengeres medál kifejezetten tizenévesek és felnőttek számára készült, egyszerű, diszkrét megjelenéssel és semleges színekkel. 

Méretei: körülbelül 1,2 cm átmérő és 5,5 cm hosszú.

3-féle színkóddal ellátott keménységi fokozatban kapható:

  • Sztenderd  - puha / normál keménység, enyhe rágáshoz, ezek a leglágyabbak.
  • XT / Medium, az XT jelentése "Xtra Tough". Ezek szilárdabbak, de mégis elég rágósak. 
  • XXT / Nagyon feszes, az XXT az "Xtra Xtra Tough" kifejezés. Ezek a legkeményebbek és a legnagyobb ellenállást nyújtják az állkapocs ellen. Egyetlen rágóeszköz sem elpusztíthatatlan, de ezek nagyon kemények / a leghosszabb ideig tartó lehetőségek a rágáshoz. 

A medál orvosi minőségű, FDA-kompatibilis, és NEM tartalmaz ólmot, ftalátokat, PVC-t, BPA-t vagy latexet.

A csomag tartalma: 1 db hengeres rágható medál+1 db nyaklánc zsinór.

Figyelem! Minimum 5-6 éves kortól ajánlott, kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék nem játék. A nyaklánc zsinór és a csatja nem rágásra szolgál. Apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek fulladásveszélyt jelenthetnek – ezért közvetlen felnőtt felügyelet szükséges a használatakor. Bár ezek a rágóeszközök erősek és tartósak, egyetlen rágóeszköz sem elpusztíthatatlan. A tervezett használat jellegéből adódóan kopás/szakadás várható rajta. Az, hogy mennyi ideig tartanak, általában megegyezik a rágás mennyiségével és intenzitásával, valamint egyéb változókkal (például az állkapocs erejével, a stressz/szorongás szintjeivel, ha más szenzoros stratégiák vannak érvényben stb.). Míg egyesek számára a rágóeszköz örökké tart, másoknak, akiknek súlyos/agresszív rágás szükségleteik vannak, nagyon gyorsan szétrághatják. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a rágót, és a kopás első jeleinél cserélje ki.   

Szín (választható): Világosszürke - Alap, Fekete XT - Közepes, Sötétszürke XXT - Legerősebb

Szállítás

Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

A termék súlya 0.03 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 900 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek