Rendelésre 2-3 hét

ARK Tetra-Bite

Újdonság!
Az ARK Tetra-Bite sok funkciót foglal össze egy remek rágóeszközbe. 4 különböző textúrával, amelyeket rágni lehet, így soha nem fog unatkozni. Forgassa körkörösen a dudorokhoz, cikk-cakkokhoz, bordázáshoz és vonalakhoz. Mindegyik…
4 346 Ft
(3 422 Ft + 27% ÁFA) [11.99EUR] / db
Hűségpont: 43 pont

Az ARK Tetra-Bite sok funkciót foglal össze egy remek rágóeszközbe. 4 különböző textúrával, amelyeket rágni lehet, így soha nem fog unatkozni. Forgassa körkörösen a dudorokhoz, cikk-cakkokhoz, bordázáshoz és vonalakhoz. Mindegyik szár elég hosszú ahhoz, hogy elérje a hátsó őrlőfogakat.

Nemcsak a rágásról szól, remek kézimunkát jelent! Helyezze a mutató ujját a lyukba, és a másik kezével forgassa az ujján. Vagy tartsa mindkét kezét a kör alakú meghosszabbításoknál fogva, és csavarja meg, hogy megpördüljön.  

Szín (választható): Piros - Sztenderd, Sötétkék - Sztenderd, Lime Zöld XT - Közepes, Kékeszöld XT - Közepes, Királykék XXT - Legerősebb, Sötétzöld XXT - Legerősebb

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek