TPA-D 2-3 nap 12 hó

Beszélő Fotó Album - Deluxe

Akciós!
Könnyen használható, beszélő fotó album, melyben minden egyes fotóhoz, képhez egyedülálló üzenet rögzítése és lejátszása lehetséges! Az album összesen 20 átlátszó, borítékos lapot tartalmaz, és több, mint 6 perces üzenetet oldalanként. Helyezze…
27 990 Ft 25 184 Ft
(19 830 Ft + 27% ÁFA) [70.24EUR] / db
Hűségpont: 251 pont

Könnyen használható, beszélő fotó album, melyben minden egyes fotóhoz, képhez egyedülálló üzenet rögzítése és lejátszása lehetséges!
Az album összesen 20 átlátszó, borítékos lapot tartalmaz, és több, mint 6 perces üzenetet oldalanként.
Helyezze a fotó vagy kép / szöveg kártyát az átlátszó fólia közé és rögzítse a megfelelő üzeneteket. Lejátszáshoz használja minden oldalon található lejátszás gombot.
Felhasználási területe számtalan lehetőséget nyújt: kommunikációs könyv, memória könyv, én könyv, mesekönyv, stb. Az album segítséget nyújt különböző embereknek, akik látászavarral, Alzheimer-kórral, demenciával vagy Huntington-kórral küzdenek. Lehet alkalmazni gyermekek vagy felnőttek speciális igényeinek kielégítésére, akiknek fontos, hogy vizuális-auditív információ rendelkezésre álljon a gyors tájékozódáshoz.


Termék jellemzők:
 • 20 oldalas album.
 • Mind a 20 oldal egyenként 125x175 mm-es fénykép vagy kép elhelyezésére alkalmas.
 • Külön hangüzenet rögzítése minden oldalhoz a beépített mikrofon segítségével.
 • Teljes felvételi idő: 2 óra; több, mint 6 perc oldalanként.
 • Újrarögzítés lehetősége, ahányszor csak szeretné - újrafelhasználás, újra és újra!
 • Minden oldalon van egy egyedi PLAY / STOP gomb.
 • Beépített hangszóró.
 • Fekete kemény fedeles borító.
 • Szükséges 3 x AAA (tartozék).
 • A felvételek megmaradnak örökké, akkor is, ha elemcsere szükséges benne.
 • Méret: 225 x 175 x 35 mm-es.


Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont


GLS csomagpontra való kézbesítés, utánvétes fizetéssel történő átvétellel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. Az utánvétes csomagoknál készpénzfizetési lehetőségre van mód. A feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas*51 cm mély*39 cm széles.

Szállítási díj: 1 300 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek