2-3 hét 12 hó

Big Keys LX - QWERTY

A BigKeys LX billentyűzet támogatja a mozgáskorlátozott, kézremegés, a diszlexia és egyéb kapcsolódó nehézségeket. A gombok elrendezése egyszerű, a 2,5 cm-es négyzet alakú gombon a betűk 10-szer nagyobb, mint a hagyományos billentyűzeten. Ez teszi őket könnyen láthatóvá.
79 990 Ft
(62 984 Ft + 27% ÁFA) [216.99EUR] / db
Hűségpont: 799 pont

A BigKeys LX billentyűzet támogatja a mozgáskorlátozott, kézremegés, a diszlexia és egyéb kapcsolódó nehézségeket.
A gombok elrendezése egyszerű, a 2,5 cm-es négyzet alakú gombon a betűk 10-szer nagyobb, mint a hagyományos billentyűzeten. Ez teszi őket könnyen láthatóvá.
Robusztus és megbízható, akkora, mint egy hagyományos billentyűzet, és nem igényel külön beállításokat. A különböző BigKeys LX gomb beállítások lehetővé teszik, hogy megtalálja a tökéletes megoldást. Az újabb billentyűzet több gombal rendelkezik mint elődje a Plus.
Tab, Shift, Alt, és egyéb kiegészítő gombok.
Ezek közé tartoznak:
QWERTY vagy ABC elrendezés, kicsi vagy nagybetű, fekete betűkkel fehér billentyűk, vagy fekete betűkkel a válogatott élénk színű gombokkal.
A kisbetűs ABC elrendezésű színes gombos változat kevésbé zavaró a kisgyermekek és az SNI-s gyerekek számára.
Válassza a BigKeys Plus, betűk, szavak és számok.tanulására Az elrendezés a lehető legegyszerűbb minden billentyűzeten.
Méret: 480 mm x 170 mm x 25 mm
Tömeg: 850 g
A számítógéphez PS2 vagy USB-n keresztül csatlakozik.

on color keys

on black keys

on white keys

Yellow

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek