Boardmaker 7 - Egy Felhasználó

A Boardmaker 6-os alap szoftver, a Boardmaker PLUS szoftver és a Boardmaker Speaking...szoftver megszűnt, már nem kapható, helyette a Boardmaker 7-es a legújabb Boardmaker szoftver kapható, ami egy letölthető verzió!
162 990 Ft
(128 339 Ft + 27% ÁFA) [442.15EUR] / db
Hűségpont: 1629 pont

A Boardmaker 6-os alap szoftver, a Boardmaker PLUS szoftver és a Boardmaker Speaking...szoftver megszűnt, már nem kapható, helyette a Boardmaker 7-es a legújabb Boardmaker szoftver kapható, ami egy letölthető verzió!

A szoftver már nem fizikai CD/DVD formátumban, hanem kizárólag letölthető link formátumban érhető el!

A Boardmaker PCS (Picture Communication Symbols) és AAC (Augmentative and Altenative Communication) oktatási szoftver- egy rendkívül rugalmas és hatékony eszköz szimbólum-alapú anyagok létrehozására és nyomtatására! A Boardmaker szoftver mind az oktatókat, mind a gyógypedagógusokat, szülőket is segíti szimbólum alapú kommunikációs és oktatási anyagok létrehozásában és nyomtatásában. A rajzoló programmal együtt egy grafikus adatbázist is tartalmaz, amelyben több mint 4500 kép alapú kommunikációs szimbólumok (PCS) találhatunk, akár fekete-fehér és színes kivitelben; mindezt 44 nyelven, köztük magyar nyelven is.

Lehetővé teszi:

  • nyomtatott anyagok tervezését,
  • kommunikációs kártyák,
  • ütemtervek, időbeosztások
  • szimbólumok készítését.


Segíti az időrendiség, sorrendiség, folyamatok tanulását.

Adhat további szimbólumokat anyagához, vagy digitális képeket vagy egyéb grafikát, és meglátja, hogy a kommunikációs lehetőségek soha nem érnek véget!

Létrehozhatunk nyomtatható anyagokat, de átalakítja a papír alapú tevékenységet egyfajta interaktív használattá. Számítógépes hang, animáció és videóval.

Fontos! A szoftver grafikus program, menüpontja angol nyelvű, az adatbázisában található szimbólumkönyvtára magyar nyelvű!

A következő linken lehet letölteni és ezáltal kipróbálni a szoftvert egészen 30 napig:

https://goboardmaker.com/pages/software-trials

A Boardmaker szoftver jellemzői:

Tanítson hatékonyabban a világ vezető szimbólumalapú gyógypedagógiai megoldásával. Támogassa a tanulást és a kommunikációt az osztályteremben, a terápiás teremben vagy otthon a testreszabható anyagok sokaságával, beleértve a hozzáférést több mint 45 000 képkommunikációs szimbólumhoz.

Hatékony az oktatásban

Takarítson meg időt kész anyagokkal és tantervekkel bármilyen korosztályú és képességű diák számára. Élvezze az intuitív kezelőfelületet, amely lehetővé teszi az interaktív anyagok vagy sablonok egyszerű szerkesztését.

Testreszabható

Kösse le könnyebben a hallgatókat olyan tevékenységekkel, amelyek igényeik szerint testre szabhatók. Válasszon a képkommunikációs szimbólumok változatos választékából - amelyet bármilyen tanuló számára terveztek - a világ legnagyobb szimbólumkönyvtárában.

Megosztható

Kapcsolatba léphet a Boardmaker Közösség több, mint 500 000 tagjával, beleértve az oktatókat, a szülőket és a beszédnyelv-patológusokat. Több mint 90 000 ingyenes, előre elkészített anyaghoz férhet hozzá, amit megoszthat, felhasználhat és tárolhat.

Összeegyeztethető

Élvezze a Boardmaker elérésének rugalmasságát Windows, Mac és Chromebook laptopokon és asztali számítógépeken. Importálja és szerkessze kedvenc anyagát a Boardmaker szoftver régebbi verzióiból.

Két különböző eszközre lehet aktiválni, de egy időben mindig csak egy eszközön lehet használni a terméket. Jó lehet például arra, hogy otthon és az iskolában használja a gyermek, vagy utazó pedagógus használja a munkahelyén vagy esetleg az ügyfélnél.

A 2020-ban vásárolt Boardmaker 6 termékek után ingyenes frissítés érhető el Boardmaker 7-re.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek