Rendelésre 2-3 hét

Cheap Talk 8 - 6 Level Kommunikátor

Ez a kommunikátor összesen 48 db 5 másodperces üzenet rögzítésére és újra rögzítésére képes, összessen 6 szinten. Ideális a nyelvi készségek fejlesztéséhez és a kommunikáció ösztönzéséhez. Az elektronikus kommunikációs eszközök a beszéd erejét továbbadják…
245 990 Ft
(193 693 Ft + 27% ÁFA) [711.59EUR] / db
Hűségpont: 2459 pont

Ez a kommunikátor összesen 48 db 5 másodperces üzenet rögzítésére és újra rögzítésére képes, összessen 6 szinten. Ideális a nyelvi készségek fejlesztéséhez és a kommunikáció ösztönzéséhez.

Az elektronikus kommunikációs eszközök a beszéd erejét továbbadják azok számára, akik egyébként nehéznek vagy lehetetlennek találják a kommunikációt. 

Azok számára, akiknek nehézséget jelent a beszéd és a nyelv fejlődése, a kommunikációs eszközök új lehetőségeket nyitnak meg a kapcsolat kialakítására. A felhasználó beszédet segítő eszközt használhat másokkal való interakcióra, távoli figyelem felhívására vagy nyelvtudás megszerzésére. Ezek az eszközök megkönnyítik a kommunikációt és fejlődési lehetőségeket kínálnak.

Más kommunikációs eszközökkel összehasonlítva ez a hatszintű kommunikátor lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy több üzenetet rögzítsen, így ideális a változatos helyzetekben történő felhasználásra, illetve nem olyan bonyolult, mint a többi társa.

Ezt a kommunikátort akárki használhatja, beleértve a beszéd- és nyelvi rendellenességekkel küzdő, valamint a beszédet befolyásoló egyéb fogyatékossággal élő személyeket.

Jellemzők:

  • 6 x 8 db 5 másodperces képi üzenet rögzítése, lejátszása. 
  • Méret: 31.75 cm x 20.3 cm x 7.6 cm
  • Súly: 680 gramm
  • Akkumulátor: 4 db AA elem

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek