CK-KG 3-4 hét 12 hó

Clevy Billentyűzet II - billentyűzár

A Clevy billentyűzár megkönnyíti a billentyűzet működtetését. Megakadályozza, hogy az ujjai ne csússzanak le, vagy két gomb ne nyomódjon le egyszerre. A Clevy billentyűzár Acrylból készült. Figyelem: Ez a billentyűzár csak a Clevy II billentyűzethez való!
48 990 Ft
(38 575 Ft + 27% ÁFA) [127.39EUR] / db
Hűségpont: 489 pont
A Clevy billentyűzár megkönnyíti a billentyűzet működtetését. Megakadályozza, hogy az ujjai ne csússzanak le, vagy két gomb ne nyomódjon le egyszerre. A Clevy billentyűzár Acrylból készült.
Figyelem: Ez a billentyűzár csak a Clevy II billentyűzethez való!

Szállítás

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot.E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés).

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 500 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek