ELA4 2-3 nap 12 hó

ELA (Everyday Life Activities) tárgyak szett

Az ELA mindennapi életünk leggyakoribb alaphelyzeteit bemutató fotókártyás rendszer. Olyan módszer, melynek segítségével egyénre szabottan lehet képi illusztrációkat és történeteket összeállítani, így korlátlan lehetőségeket nyújt gyermekeknek,…
20 990 Ft
(16 528 Ft + 27% ÁFA) [54.10EUR] / db
Hűségpont: 209 pont

Az ELA mindennapi életünk leggyakoribb alaphelyzeteit bemutató fotókártyás rendszer. Olyan módszer, melynek segítségével egyénre szabottan lehet képi illusztrációkat és történeteket összeállítani, így korlátlan lehetőségeket nyújt gyermekeknek, felnőtteknek, időseknek egyaránt. Széleskörűen alkalmazható többek közt a beszédterápiában is. 

A termék az ELA fotósorozat három szettjének kiegészítésére szolgál és a mindennapi életünket körülvevő tárgyakról készült fotósorozat. 216 darab színes fotó kártya sorozatból áll. A legtöbb tárgy hasznos hétköznapi tárgy.

Ilyen, 3000 cserélgethető képből álló sorozat (1-3 készlet) esetében nem lehetséges az egész sorozat képeinek néhány évenkénti átdolgozása, megújítása. Bár az ELA képek nem az elmúlt tíz évből származnak, mégis teljesen érthetőek. Legtöbbjük jól ábrázolja az alapvető mindennapi feladatokat, amelyek ma is érvényesek. Az ábrázolt tevékenységek jól értelmezhetőek.

 Szállítás

Átutalás, Sameday futárszolgálat


Szállítás Sameday futárszolgálattal, 2-4 napos szállítási idővel, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 400 Ft

Vásárlói értékelések


2014-05-30

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek