ITCwL2-RN 2-3 hét 12 hó

iTalk2 kommunikátor szintekkel

Alapszintű AAK eszköz, ideális a kommunikáció tanulásának kezdeti szakaszától: Az iTalk2 kommunikátor tökéletes a kérdés, válasz jellegű feladatokra (igen/nem), valamint szociális helyzetek gyakorlására. Az eszköz két, színes, nagy gombjának segítségével…
105 990 Ft
(83 457 Ft + 27% ÁFA) [287.52EUR] / db
Hűségpont: 1059 pont

Alapszintű AAK eszköz, ideális a kommunikáció tanulásának kezdeti szakaszától:

Az iTalk2 kommunikátor tökéletes a kérdés, válasz jellegű feladatokra (igen/nem), valamint szociális helyzetek gyakorlására. Az eszköz két, színes, nagy gombjának segítségével a tanulók szabadon választhatnak két tevékenység között, mint például a zenehallgatás vagy egy történetet hallgatása. 120 másodperc felvételi idővel rendelkezik. Az eszköz kapcsolóként is működik, játékhoz vagy eszközhöz csatlakoztatva azonnali pozitív megerősítést ad.

Tulajdonságok:
- Három szint, egyszerű, könnyű programozás
- Beépített szimbólum tároló
- Két jack kábel
- Tartalmaz 2db átlátszó védő sapkát

Az új iTalk2 jellemzői:
- Jelentősen javult hangminőség
- 80%-kal több felvételi idő
- 25%-kal hosszabb akkumulátor-élettartam
- Cserélhető kapcsoló fedelek (kiegészítő kapcsoló fedél nem tartozék)

Műszaki adatok:
Átmérő: 64 mm
Súly: 355 g
Aktiváláshoz szükséges erő: 113 g
Felvételi idő: 120 másodperc

A már nem gyártott iTalk2 Communicator helyettesítő terméke.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek