Kosár

Az Ön kosara üres.

Készségfejlesztő játékok

Készségfejlesztő játékok:

YOLI Interaktív Készlet

A YOLI interaktív készlet igazán különleges élményt nyújt, felketve ezzel a gyerekek érdeklődését és motivációját, mindezt képernyő nélküli használattal éri el.

Mágneses Formák Doboz

Kreatív mágneses doboz színes formákkal, különböző figurák készítéséhez.  A készlet tartalma: 24 db színes minta képkártya + 42 db színes mágnes forma.

Fagyöngy Szortírozó Játék

Számolójáték színes fagyöngyökkel és csipesszel. Fejleszti a koncentrációt, a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a számolást, a válogatást, a színkombinációt.

Csavarozó Fa Készlet

Csavarni, csavarozni, építeni lehet ezzel a csodálatos, színes fa készlettel. Fejleszti a szem.kéz koordinációt, a kreativítást, finommotorikai készségeket.

Átlátszó szivárvány fa kockák

Kíváló minőségű fa építőkocka, átlátszó színes betetétekkel. Alkalmazható színek tanulásához, színkeveréshez, vizuális érzékelésfejlesztéséhez. Felhasználható világítópanelekhez is, a vizuális stimuláció és élmény fokozásához. 

Fűzhető formák fa játék

Fantasztikus manipulációs játék, amely fejleszti a vizuális érzékelést, a formák, színek felismerését és a logikus gondolkodást.
A készlet 130 db-os fűzhető színes formát, 10 db zsinórt és 10 sablont tartalmaz.
 
Természetes fa mandala színes drágakövekkel díszítve.  Fokozza az alkotóképességet és a koncentráció, a szem-kéz koordinációt, az észlelést és a képzelőerőt, fantáziát és kreativítást. 
 

Hanoi Tornya

A játékot Édouard Lucas francia matematikus találta fel 1883-ban. A játék célja néhány egyszerű szabály betartásával a teljes korongköteget áthelyezni egy másik oszlopra vagy rúdra.

Súlyok És Tulajdonságok

Fa játék készlet. Ez a játék sokféle sorbarendezési kombinációt tesz lehetővé: súly, szín vagy geometriai forma, a javasolt tulajdonságoktól függően.

Az első kódoló játékom

Első lépések a programozás vidám és játékos módon történő megismeréséhez, de chipek és képernyők nélkül!

SiliShapes® Szilikon Építőkocka (24 db/készlet)

Ezek a tökéletes méretű építőkockák úgy készültek, hogy könnyedén illeszkedjenek egy kisgyermek kezébe. Speciális átlátszó szilikonból készülnek, amely puha és rugalmas tapintású, és bármilyen korú gyermek számára biztonságosan kezelhető.

Mágneses labirintus

A mágneses labirintus kívülről egy bőrönd alakú doboz, amelyet különböző módokon lehet használni. A különböző formájú mágnesek arra lettek tervezve, hogy az egyszerű és komplex ösvények, labirintusok versenypályákat képezhessenek a festett, gurítható fagolyóknak.

Logikai építőelemek készlet

A logikai építőelemek egy 48 db geometriai darabból álló készlet: különböző méretű, színű és vastagságú téglalapok, négyzetek, körök és háromszögek találhatók benne. Tökéletes eszköz a matematikai, logikai fejlesztéhez, és a logikus érvelés segédeszközeként.

Logikai építőelemek tulajdonságai készlet

Játék a logikai építő elemek tulajdonságainak feldolgozására: színek, formák, méretek, vastagság és mindezek tagadása. Rangsoroló játék

Mágneses Arcok

Játssz és érezd jól magad a sokféle arccal. Ragassza fel a szemét, orrát, szemöldökét, száját, haját és kiegészítőit, hogy eredeti karaktereket készítsen. Követheti a mellékelt 12 kártya modelljeit, vagy elkészítheti saját, vicces arcok terveit.

Időrendi Puzzle

Időbeli szekvenciák puzzle fa játék, amely 10 történetet tartalmaz szekvenciális rajzokkal.