2-3 hét

Kinetic

Újdonság!
A Kinetic az interaktív beviteli eszközök új generációja.  A termék kétféle formában érhető el: Kinetic for iPad és Kinetic for SimplyWorks. Hogy melyiket válasszuk, nagyban függ attól, hogy milyen egyéb hardverrel kívánjuk…
82 990 Ft
(65 346 Ft + 27% ÁFA) [225.13EUR] / db
Hűségpont: 829 pont

A Kinetic az interaktív beviteli eszközök új generációja. 

A termék kétféle formában érhető el: Kinetic for iPad és Kinetic for SimplyWorks. Hogy melyiket válasszuk, nagyban függ attól, hogy milyen egyéb hardverrel kívánjuk használni. Ha „valódi” eszközöket, például játékokat és hálózati eszközöket szeretne be- és kikapcsolni, válassza a Kinetic for SimplyWorks lehetőséget. A zenei vagy videoklipek lejátszásához válassza a Kinetic for iPad lehetőséget. Bármelyik terméket használhatja kapcsolók beolvasására és kapcsolóalapú hozzáférésre, például a Kinetic for iPad és az iOS Switch Control használatával, vagy a Kinetic for SimplyWorks és a Receive párosításával.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. 270 településen több mint 650 átvevőhely. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvét összegének fizetése készpénzzel vagy bankkártyával is történhet. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek