Laxman001 Előrendelhető 10 12 hó

Laxman ®

Tudományosan bizonyított, hogy relaxált állapotban könnyebben elérjük elménk képességeinek egy szélesebb választékát. A LAXMAN a legújabb kutatások alapján létrehozott AVS - audio viuzális stimulációs - készülék, amely rendkívül hatékonyan alkalmazható az alternatív terápiában.…
222 990 Ft
(175 583 Ft + 27% ÁFA) [634.11EUR] / db
Hűségpont: 2229 pont
Tudományosan bizonyított, hogy relaxált állapotban könnyebben elérjük elménk képességeinek egy szélesebb választékát. A LAXMAN a legújabb kutatások alapján létrehozott AVS - audio viuzális stimulációs - készülék, amely rendkívül hatékonyan alkalmazható az alternatív terápiában. Egyesíti magában a csúcs multimédiás eszközt és a hatékony audiovizuális stimulációt, ez teszi a legmodernebb és sokoldalúbb eszközzé.
Az AVS lényege, hogy fény- és hangimpulzusokkal stimulálja használójának agyi elektromos tevékenységeit, a készülék programjai közvetlenül „szólítják” meg ezeket a belső képességeket. Ezek a programok segítik a kikapcsolódást, a koncentrációt, a jobb tanulást és a nyugodt alvást,
és a teljesség igénye nélkül alkalmazhatóak az alábbi területeken:
tanulási nehézségek, részképesség zavarok, magatartási-viselkedési-beilleszkedési zavarok, koncentrációhiány, memóriafejlesztés, valamint depresszió, alvászavar, mentális és fizikai teljesítmény növelés. A fény-hang terápia rendszeres alkalmazásával a szervezet öngyógyító, önmegújító képességét támogatjuk - mindezt mellékhatásoktól mentesen.

Szállítás

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvétes fizetés, GLS futárszolgálat (Ehhez a termékhez ez a szállítási mód nem választható!)


Szállítási költség GLS futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel, Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítási költség a csomag súlyától és az utánvéttel fizetendő összegtől függően változhat.

Szállítási díj: 2 100 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Átutalással fizetés, GLS futárszolgálattal, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 700 Ft Ingyenes 100 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek