Logopédia, nyelvtanulás

Logopédia, nyelvtanulás

Beszédet, kiejtést segítő termékek, melyek logopédiai foglalkozásokhoz, nyelvtanuláshoz is rendkívül ideálisak. Inkluzív oktatási segédeszköz, amivel bármilyen nyelven rögzíthet, játékosan segít fejleszteni a gyerekek beszéd és hallgatás képességét bármely korban. Rögzítheted és lejátszhatod a saját hangüzeneteid vagy zenét és hanghatásokat. A beszédet gyorsan felveheted és visszahallgatás közben értékelheted, ami jobb, mint visszaolvasni.

https://www.aaksni.hu/logopedia-k71599

Beszélő Csempe - 6 darab/csomag

A Beszélő Csempével rögzíthetsz és lejátszhatsz 80 másodpercnyi beszédet, zenét vagy hanghatást a beépített mikrofon és hangszóró segítségével.

A termék tartalmaz egy mozgatható átlátszó borítót, aminek segítségével rögzíthetsz képeket, szimbólumokat, számokat, szavakat vagy betűket, amit párosíthatsz a felvételeiddel. Tartalmaz egy audio bemenetet, amivel közvetlenül CD lejátszóról, számítógépről vagy okos telefonról rögzíthetsz hangot. Üzenetet védő zárral van biztosítva, ami megvédi a véletlen törléstől. A hátulján lévő lyukkal a falhoz is rögzíthető.

 A nagy méret és robosztus külső ideális sérült vizuális vagy motoros képességgel rendelkező gyerekeknek is. Tapintható és multi szenzoros, ami segít, hogy a gyerekek aktívan részt vegyenek a tanulásban.

https://www.aaksni.hu/beszelo-csempe-6-darabcsomag-t707674

Beszélő Korong, sárga, 20 másodperc

A Beszélő Korong segít fejleszteni a gyerekek beszéd és hallgatás képességét bármely korban. Rögzítheted és lejátszhatod a saját hangüzeneteid vagy zenét és hanghatásokat. Beépített mágnest tartalmaz – minden fém felülethez illeszkedik.

https://www.aaksni.hu/beszelo-korong-sarga-20-masodperc-t707650

Beszélő Korong, piros, 40 másodperc

A Beszélő Korong segít fejleszteni a gyerekek beszéd és hallgatás képességét bármely korban. Rögzítheted és lejátszhatod a saját hangüzeneteid vagy zenét és hanghatásokat.

Inkluzív oktatási segédeszköz, amivel bármilyen nyelven rögzíthetsz. Segíti az azonnali és spontán gondolkodást. A beszédet gyorsan felveheted és visszahallgatás közben értékelheted, ami jobb, mint visszaolvasni. A diákok ezzel tapasztalatot gyűjthetnek és élvezhetik a saját beszédük meghallgatását.

https://www.aaksni.hu/beszelo-korong-piros-40-masodperc-t707657

 

 

További hírek