Napirendi korongok magyar nyelvű felirattal a leírásban!

Napirendi korongok magyar nyelvű felirattal a leírásban!

Végre itt vannak és elérhetőek már a napirendi korongok, a színes, vidám korongtartókkal együtt, magyar nyelvű felirattal a leírásban!

Egy anya, akit autista fia inspirált ennek a díjnyertes kommunikációs eszköznek a létrehozására, hogy segítse mind a szülők, mind a gyermekek mindennapi életét!

Egyedülálló, innovatív kialalkítású, rendkívül rugalmas vizuális támogató és kommunikációs eszköz, magyar nyelvű felirattal a leírásban, mely könnyebbé teszi a megértést és az emlékezést, támogatja a napi kiszámíthatóságot, biztonságot, segíti a gyermeket a mindennapi rutinokban és helyzetekben, csökkentve ezzel a szorongást és frusztrációt.

Színes, vidám korongtartókkal együtt használható, melyekben egyszerűen és könnyen összeállíthatja az aktuális tevékenységeket, időbeosztásokat, folyamatokat. Az üres korongokra csak ragassza rá a matricákat és már készen is vannak a napirendi korongok. Ezeket a korongokat egyszerűen csak pattintsa be / ki tetszés szerint. A korongok könnyedén cserélhetőek, így gyorsan és rugalmasan kezelhető az eszköz. Akár több korongtartót is egybefűzhet a hurok segítségével, így együtt is hordozhatók (pl. iskolatáskán).

Különböző tematika mentén választhatóak: öngondoskodás, otthon, iskola, érzések, higéniai rutinok

A termékeket itt megnézheti:

https://www.aaksni.hu/rajzos-napirendi-korongok-keszletek-k151799

https://www.aaksni.hu/rajzos-folyamatabrak-k146890

További hírek