2-3 hét 12 hó

Négy rekeszes szkennelő kommunikátor

Négy rekeszes szkennelő kommunikációs eszköz. Most 2 szkennelési mód 12 szinten. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy átvizsgálja a képeket, szimbólumokat, tárgyakat, két szinten. Minden rekeszhez önálló, saját kapcsoló tartozik, a közvetlen választási lehetőséget…
217 990 Ft
(171 646 Ft + 27% ÁFA) [610.58EUR] / db
Hűségpont: 2179 pont
Négy rekeszes szkennelő kommunikációs eszköz. Most 2 szkennelési mód 12 szinten. Lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy átvizsgálja a képeket, szimbólumokat, tárgyakat, két szinten. Minden rekeszhez önálló, saját kapcsoló tartozik, a közvetlen választási lehetőséget megadva. A készülék négy 5 másodperces üzenetre képes, 12 szinten.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS Csomagpont, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS SMS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető. Az átvételnél a címzettnek be kell mutatnia a személyazonosságot igazoló okmányát és hivatkoznia kell a csomagszámra. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 500 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés ( futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. Rugalmas kézbesítés a címzettnek. A csomag feladásakor e-mailes értesítés, mely tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítés (futár telefonszámmal és várható kézbesítés). E-mailes értesítés (megadott linken keresztül a címzett kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre).

Szállítási díj: 1 900 Ft Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek