2-3 hét 12 hó

NERO nagy gombos magyar billentyűzet

Újdonság!
Háttérvilágítású, nagyméretű billentyűzet - fekete és sárga. Windows PC-hez készült A számítógépen való navigálás még soha nem volt ilyen könnyű - a nagyméretű nyomtatott billentyűzetet úgy tervezték, hogy magasabb szintű hozzáférhetőséget biztosítson, így…
55 990 Ft
(44 087 Ft + 27% ÁFA) [141.44EUR] / db
Hűségpont: 559 pont

Háttérvilágítású, nagyméretű billentyűzet - fekete és sárga. Windows PC-hez készült

A számítógépen való navigálás még soha nem volt ilyen könnyű - a nagyméretű nyomtatott billentyűzetet úgy tervezték, hogy magasabb szintű hozzáférhetőséget biztosítson, így ideális választás a látássérültek és gyengén látók számára. A nagyméretű betükkel nyomtatott billentyűk kiküszöbölik a hagyományos billentyűzetekkel járó kihívásokat, így kényelmesebb és hatékonyabb gépelési élményt nyújtanak.

Ez a billentyűzet nemcsak a mindennapi számítástechnikai élményt fokozza, hanem a közösségi életben való aktív és produktív részvétel elősegítésének létfontosságú eszközévé is válik. Akár szakmai környezetben, akár otthon, ez a billentyűzet praktikus és erőt adó eszköz. Emelje a számítástechnikai hozzáférhetőséget a nagyméretű billentyűzettel - ahol az áttekinthetőség találkozik a kényelemmel, és a technológia befogadóbbá válik.

Különböző színkombinációk
A nagyméretű betükkel rendelkező (Largeprint) billentyűzeteket úgy terveztük, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek, ezért különböző színkombinációkban kaphatók, így a felhasználók kiválaszthatják a preferenciáiknak megfelelő színkombinációt. Ez a billentyűzet fekete-sárga színű.

Háttérvilágítású billentyűk
A gyenge fényviszonyok között végzett munkához való legjobb alkalmazkodás érdekében a billentyűk háttérvilágítással rendelkeznek, a megvilágítás pedig 5 fokozatban állítható. Az iparág legerősebb háttérvilágítású billentyűzete.

Beépített USB 3.0 SuperSpeed hub
Az Ön kényelme érdekében az ASTRA2 beépített USB 3.0 hubbal van felszerelve, amelyhez könnyen csatlakoztathatók perifériák, pl. memóriakártya vagy számítógép egér.

Kompatibilis Window 10/11 rendszerrel. Plug-and-play

Szállítás

Csomagküldő csomagpont

Packeta


Csak kis csomagok (max. 2 kg) és csomagpontra szállítás esetén, előreutalás után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 1 270 Ft
GLS Csomagpont

GLS Csomagautomata, előreutalással


GLS csomagpontra való kézbesítés, előreutalással történő fizetéssel Magyarország területén belül. Az átutalás után indítjuk a csomagot. A GLS tájékoztatást küld a csomag érkezéséről, mely ez után 5 munkanapon belül átvehető a kiválasztott csomagautómatánál. A csomag átvételekor fizetni már nem kell.

Szállítási díj: 1 700 Ft

Előreutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, előreutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: 2 200 Ft
Barion

Átutalás, GLS futárszolgálat


Szállítás GLS futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül.

Szállítási díj: Súlytól függ Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás: 0–10 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 0-10 kg csomagnál 1990 Ft alapdíj+1510,-Ft plusz költség; A plusz költséget a rendelés visszaigazolásával adjuk hozzá a rendeléshez.

Szállítási díj: 1 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség Ingyenes 50 000 Ft értékű rendelés felett.

Előreutalás, MPL futárszolgálat házhoz szállítás: 10–30 kg


Szállítás MPL futárszolgálattal, az átutalás teljesítése után, Magyarország területén belül. A csomag feladása többletköltségeket jelent, emiatt a szolgáltatás teljes költsége az alábbiak szerint alakulnak: 10-30 kg csomagnál 2990 Ft alapdíj+3500,-Ft plusz költség; A plusz költséget a rendelés visszaigazolásával adjuk hozzá a rendeléshez.

Szállítási díj: 2 990 Ft + 3 500 Ft Plusz költség

MPL csomagautomata


Szállítás MPL csomagautomatába, átutalás után, Magyarország területén belül. Az alapszolgáltatási díj mellett plusz költséget számolunk fel, így a szolgáltatás pontos díja: 990 Ft alapdíj+2000 Ft plusz költség.

Szállítási díj: 990 Ft + 2 000 Ft Plusz költség

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek